15. dubna 2015 • 09:18

Obránce Realu vypěnil! Provokujícího Mandžukiče udeřil pěstí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chorvatský útočník Atlétika Madrid Mario Mandžukič ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Realu Madrid (0:0) potvrdil pověst horké hlavy. Důrazný fotbalista si od začátku utkání stěžoval u rozhodčího, tvrdě fauloval i provokoval soupeře. To ve druhém poločase nevydržel obránce Dani Carvajal a Mandžukiče udeřil pěstí!



Derby mezi Atlétikem a Realem bývá tradičně hodně vyhecované. Tentokrát se ale hráči soustředili především na fotbal, velké potyčky a hádky si odpustili. Tedy až na jednoho. Mario Mandžukič byl ve svém živlu.

Chorvatský útočník, jenž se vrátil po zranění, se dostal do hádky hned s několika hráči Realu. V jednom ze soubojů ho neúmyslně trefil loktem Sergio Ramos a Mandžukič musel hřiště s krvavým obličejem na několik minut opustit. 

Výbušný fotbalista se ale nedal zastrašit. Naopak. Fotbalistům Realu dělal nadále velké problémy. A to ani ne tolik s míčem na noze jako spíše v osobních soubojích. Jeden hodně kontroverzní přišel ve druhém poločase.

VIDEO | Drsná potyčka mezi Carvajalem a Mandžukičem

Mandžukič se dostal do potyčky s obráncem Realu Dani Carvajalem. Oba hráči spolu sváděli tvrdý souboj v pokutovém území. Míč se sice dvojici vyhnul, Mandžukič ale nehodlal svého soupeře pustit.

Carvajal, jenž nepatří mezi časté hříšníky, byl nejprve obětí. Mandžukič ho držel a atakoval nepříjemně rukou. Chorvatský fotbalista tím dosáhl přesně toho, co chtěl. Carvajal vypěnil a udeřil Mandžukiče do hrudníku pěstí. Ten se okamžitě svalil na zem a dokonce se držel za hlavu.

Po zápase se dokonce objevily úvahy, že Carvajal svého soupeře kousl do ruky ještě než ho udeřil. To ovšem opakované záznamy nepotvrdily. „Ujišťuji, že jsem nikoho nekousl,“ tvrdil po utkání obránce Realu.

Carvajal i Mandžukič, který už měl v tu chvíli žlutou kartu, mohli být každopádně rádi, že jejich potyčku neviděl hlavní rozhodčí a díky tomu unikli možné červené kartě. Za týden se tak v odvetě opět postaví proti sobě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud