26. dubna 2016 • 23:35

Sluchátka, selfíčka i modré tkaničky. Na hřišti ale Ronaldo Realu chyběl

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez Ronalda ani ránu. Místo toho, aby portugalský fotbalista bojoval v dresu Realu v prvním semifinále Ligy mistrů na hřišti Manchesteru City (0:0), pouze seděl v civilu na tribuně. Zranění ho do utkání nepustilo a na hře madridského týmu byla jeho absence znát. Radost nebude mít trenér Zinedine Zidane ani z toho, že už po prvním poločase musel vystřídat Karima Benzemu.



Cristiano Ronaldo a jeho start proti Manchesteru City. Před zápasem to bylo velké téma. Portugalský kanonýr se dokonce objevil i na předzápasovém tréninku a veřejnost si myslela, že na Etihad Stadium opravdu nastoupí. Jenže v den utkání se na jednom z důležitých vyšetření dozvěděl špatné výsledky a ty ho nepustily do zápasu.

„Musím si počkat na další zápas. Ale kdyby tohle bylo finále, tak na hřišti nechybím,“ řekl těsně před vypuknutím duelu Ronaldo španělským reportérům deníku Marca.

A tak tedy místo toho, aby si oblékl dres s číslem sedm a motal obráncům hlavy, nazul extravagantní tenisky s modrými tkaničkami, na uši nasadil sluchátka a v tmavě modrém sáčku se před zápasem na lavičce věnoval pořizování selfie se spoluhráčem Mayoralem, který se také nedostal do finální nominace, či fanoušky. Poté už ale nasadil zimní bundu a zamířil na tribunu.

Cristiano Ronaldo se sluchátky na hlavě na lavičce Realu před semifinále LM proti Manchesteru City. CR7 nebude hrát kvůli zranění.
Cristiano Ronaldo se sluchátky na hlavě na lavičce Realu před semifinále LM proti Manchesteru City. CR7 nebude hrát kvůli zranění.

Zodpovědnost tak dostalo trio Vázquez, Benzema , Bale. Avšak bez Ronalda to nebylo ono. Navíc francouzský útočník musel po prvním poločase také zřejmě kvůli zranění střídat. Střídající Jesé hru sice oživil, ale zabijácký instinkt, který dřímá v CR7, na hřišti chyběl.

Velkým paradoxem proto bylo, když si ve druhém poločase vytvořili největší šance Realu defenzivní záložník Casemiro a stoper Pepe. Proti byl však skvělý Joe Hart, který všechny pokusy hostů pokryl, Jesého šance skončila na břevnu.

Do odvety, která se bude hrát na Santiago Bernabéu 4. května, půjdou oba celky se stejným štítem. A podle zpráv z tábora Realu, se mohou domácí těšit i na Ronalda. S ním má španělský velkoklub procentuální úspěšnost až 71 %.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud