5. srpna 2016 • 14:12

Ludogorec jsme nechtěli, říká Kolář. Pivarník upozornil na Brazilce

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z pětice možných soupeřů vzešel lísteček s názvem Ludogorec Razgrad. Plzeňští fotbalisté si pro boj o vstupenku do Ligy mistrů přáli jiného soupeře, bulharský mistr je velmi nebezpečným a nabušeným týmem plným cizinců. "Je to podobné mužstvo jako Karabach," poznamenal na stránkách Viktorie Plzeň záložník Daniel Kolář.



Plzeň se protlačila do play off Ligy mistrů přes Karabach. Viktoriány znovu čeká soupeř z východu, tentokrát bulharský mistr Ludogorec Razgrad. První duel je na programu ve středu 17. srpna v Bulharsku, odveta v úterý 23. v Plzni.

"Ludogorec jsme nechtěli, ale v této fázi si soupeře nemůžeme vybírat, protože tam nebyl ani jeden snadný tým. Je to podobné mužstvo jako Karabach a já doufám, že to pro nás dopadne stejně dobře a postoupíme," poznamenal na klubových stránkách záložník Daniel Kolář .

"Moc se těším na boje o Ligu mistrů. Chceme za každou cenu vyhrát a postoupit, uděláme pro to všechno," přidal se útočník Michael Krmenčík, autor postupové trefy z Baku, kde proti Karabachu vyrovnával na 1:1.

Pivarník: Potřebujeme se dostat do herní pohody
Video se připravuje ...

Proti Plzni se postaví kvalitní soupeř. Klub založený teprve před 15 lety jde strmě nahoru a poslední sezony suverénně vládne Bulharsku. Předloni v létě se poprvé prosadil až do skupiny Ligy mistrů, ačkoliv rok na to v kvalifikaci selhal.

"Mají v týmu osm Brazilců a další cizince. Ve 3. předkole vyřadili Červenou Hvězdu Bělehrad. Nečeká nás nic snadného, je to jeden z nejtěžších soupeřů, ale určitě budeme bojovat," slíbíl trenér Roman Pivarník.

Plzeň se s Ludogorcem utkala v zimní přípravě, kde prohrála 1:2. "To byla jen příprava," mávl rukou Daniel Kolář. "Ale je to dobrý tým a bude to hodně náročné," upozornil historicky nejlepší střelec plzeňského týmu.

Západočeši už se do Ligy mistrů probojovali dvakrát, pokaždé pod trenérem Pavlem Vrbou (2011/2012, 2013/2014). Velkou šanci mají nyní pod vedením Romana Pivarníka. "Samozřejmě, že se těším, ale chceme ji (znělku Ligy mistrů) slyšet častěji a užít si krásně slavnostně oblečený stadion do Ligy mistrů po celý podzim," doufal Pivarník.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Krmenčík: Trenér teď bude mít klid na práci
Video se připravuje ...

Kozáčik: Hráli jsme na postup a na výsledek, důležité je, že se to zvládlo
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud