23. října 2019 • 11:00

Slavia - Barcelona: jak sledovat zápas roku, který uvidí ve 215 zemích

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: České Budějovice - Bohemians 2:1. Trummer zařídil dvěma góly výhru
Jablonec - Karviná: Neuvěřitelné! Náprstek trefil hlavou svému týmu vítězství, 3:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Slavie čeká „zápas roku“. Dnes se v Lize mistrů utkají s hvězdnou Barcelonou v čele s Lionelem Messim. Duel se hraje v Edenu (Sinobo Stadium) od 21 hodin. Ještě před tím se s Barcelonou utkali i mladíci Slavie do 19 let. Jaký je program před zápasem?



Góly

Domácí: 50. Bořil

Hosté: 3. Messi, 57. Olayinka (vl.)

Sestavy

Domácí: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – T. Souček (C), Ševčík – Masopust (76. Van Buren), Stanciu (76. Hušbauer), Zelený (46. Tecl) – Olayinka.

Hosté: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Arthur (84. Rakitić), Busquets (78. Arturo Vidal), F. de Jong – Messi (C), L. Suárez, Griezmann (69. O. Dembèlé).

Náhradníci

Domácí: Kovář, Holeš, Hušbauer, Tecl, Škoda, Van Buren, Frydrych

Hosté: Neto, Todibo, Dembèlé, Firpo, Fati, Rakitić, Vidal

Karty

Domácí: Masopust, Bořil, Olayinka, Ševčík

Hosté: Alba, O. Dembèlé

Rozhodčí

Madden – Stewart, Roome – Clancy (všichni SCO)

Stadion

Eden Aréna, Praha-Vršovice

Slavia - Barcelona v televizi

Zápas Slavia - Barcelona můžete sledovat v přímém přenosu na O2 TV Sport, speciální předzápasový program startuje ve 20:05 (studio k dřívějším zápasům začíná už v 18:30). Moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Martina Vaniaka nebo Davida Kalivodu.

Přímo na stadionu v Edenu pak Michal Hrdlička bude rozebírat aktuální dění třeba s Pavlem Kukou, dorazí i herec Jakub Prachař nebo nejznámější český MMA bojovník Karlos „Terminátor“ Vémola. Z hrací plochy se bude hlásit reportér David Sobišek, utkání komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka

Duel Slavie s Barcelonou bude snímat celkem 18 kamer, z toho čtyři využije pouze stanice O2 TV Sport pro přenos rozhovorů a studia. Musí být nataženy čtyři kilometry optických kabelů musí být nataženo pro spojení veškeré techniky a přenosových vozů

„Na přípravě studií a vysílání pracujeme intenzivně již několik dní. Instalace veškerého vybavení včetně nezbytných testů zabere téměř dvacet hodin. Jen pro zajímavost, zajišťujeme výrobu signálu pro 215 zemí z celého světa,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Více ZDE >>>

Vstupenky na Barcelonu?

Duel Slavia - Barcelona je dlouho beznadějně vyprodaný, fanoušci mohou do 1. listopadu na pokladnách v Edenu koupit vstupenky na venkovní zápas Slavie v Barceloně. Více informací zde »

UEFA Youth League: Slavia - Barcelona

Vysněný duel s Barcelonou čekal i slávistické mladíky v UEFA Youth League. Sešívaná devatenáctka prohrála  ve třetím z šesti utkání skupiny s Barcelonou vysoko 0:4. Po vyrovnaném prvním poločase Pražané po změně stran dostali lekci z produktivity a v tréninkovém areálu v Horních Počernicích inkasovali čtyři branky.

Slávisté nenavázali na minulé nečekané vítězství 1:0 doma nad Dortmundem a po polovině skupiny klesli na poslední místo čtyřčlenné tabulky. Více ZDE>>>

Góly

Domácí:

Hosté: 48. Fuente, 51. Mortimer, 60. Jardi, 73. Fuente

Sestavy

Domácí: Markovič – Douděra, Matys, Zinhasovič, Kosek (C) – Červ, Křišťan, Vaněk (65. Langhamer) – Joao Felipe (65. Janoušek), Toula (77. Kneifel), Zeronik (77. Alijagić)

Hosté: Tenas – Sergi Rosanas (77. Altimira), Ntite Muken, Medina, Balte Martinez (67. Gomes Silva) – Antonio Jesús, Sanz (67. Rico Pico), Gonzalez – Jardi (67. Barry), Mortimer, De La Fuente (79. Soldevila Puig)

Karty

Domácí: Křišťan, Kosek, Červ

Hosté: Rosanas, Sanz

Rozhodčí

Donatas Rumšas – Dovydas Sužiedėlis, Gevork Arakelian (všichni LTU)

Stadion

Tréninkové centrum Xaverov

Návštěva

1300 diváků

Program hvězd: přílet Barcelony

Fotbalisté Barcelony dorazili do Prahy dorazit den před zápasem, v Edenu ale netrénovaly, trenér Ernesto Valverde a vybraný hráč se pouze zúčastnili tiskové konference na stadionu. Messi a spol. pak bydlí v hotelu Four Seasons.

Češi, kteří fandí Barceloně. Jaké mají výhody? Více ZDE>>>

Odvážný Trpišovský: Chceme se Barceloně minimálně vyrovnat v držení míče
Video se připravuje ...

Těžký soupeř. Souček žene tým dopředu, chválil slávisty trenér Barcelony Valverde
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud