15. června 2015 • 14:15

Na sprej mi nesahej! Neymar smazal rozhodčímu čáru a viděl žlutou

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžko říct, na co Brazilec Neymar myslel ve chvíli, kdy minutku před koncem poločasu v zápase proti Peru (2:1) začal před rozehráním přímého volného kopu brát do ruky a odstraňovat mizící sprej, který mu před míč nastříkal rozhodčí. Hvězda Barcelony za to nicméně viděla žlutou kartu.



Brazilci se ve svém úvodním zápase na Copě Americe pořádně zapotili. Hned ve třetí minutě dostali po hrubce Luize a brankáře Jeffersona první gól. Dvě minuty na to sice právě Neymar přesnou hlavičkou srovnal, ale pak se Kanárci vůbec nemohli prosadit.

Dlouho se to nedařilo ani Neymarovi a když se mu naskytla příležitost k přímáku z nějakých pětadvaceti metrů, možná si chtěl míč ještě o kousek posunout. Každopádně ve chvíli, kdy sudí rovnal do potřebné vzdálenosti zeď, Neymar nabíral do dlaně vysokou vrstvu mizícího spreje a dával ho pryč.

VIDEO | Podívejte se na Neymarovo dobrodružství se sprejem


Toho si ovšem všimli soupeři a hned to rozhodčímu "napráskali". Pan Roberto García Orozco z Mexika neváhal a brazilské hvězdě ukázal žlutou kartu. Neymar se sice tvářil nechápavě, ale pak mu uteklo pousmání, které dokazuje, že moc dobře věděl, za co karetní trest vyfasoval...

Nakonec ho ani tenhle incident nemusel tak moc mrzet, protože ve druhé minutě nastaveného času přesně našel Costu, který rozhodl o výhře Brazilců 2:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud