6. července 2011 • 14:25

Hvězdná příprava Slavie: Lazio, Bayern i Parma

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři zápasy s věhlasnými soupeři čekají na fotbalisty pražské Slavie během herního soustředění v italském středisku Cogolo di Pejo. Svěřenci Michala Petrouše se utkají se dvěma týmy ze Serie A Parmou a Laziem Řím a týmem Bayernu Mnichov do 23 let



Obzvláště zajímavý bude duel s římským týmem, obranu Slavie v něm totiž může prověřit český útočník Libor Kozák. Do Itálie slávisté vyrazí 16. července, zpět do Čech se vrátí o týden později.

"Budeme se připravovat ve špičkových podmínkách, naši formu před startem Gambrinus ligy prověří přední evropské týmy. Věřím, že to bude po všech stránkách ideální příprava," uvedl pro klubový web Petrouš.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud