27. února 2012 • 19:53

Opět s nulou. Slavia remizovala s Teplicemi, bez výhry je pět kol

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie stejně jako na podzim remizovali v ligové dohrávce s Teplicemi bez branek a už pět zápasů čekají na tři body. Zápas 18. kola příliš šancí nenabídl, v největší příležitosti selhala v závěru zimní posila Pražanů Škoda. Severočeši udrželi před vršovickým celkem tříbodový náskok v tabulce.



Do slávistické branky se vrátil uzdravený Čontofalský, více práce měl ale od začátku jeho protějšek Grigar. Pražané toužili zlomit své střelecké prokletí a do zápasu vlétli s elánem. Hned v úvodní minutě centroval z levé strany Hurka, Škoda ani Blažek ale míč do sítě umístit nedokázali.

Hosté hrozili spíš ojediněle, v osmnácté minutě ale mohli otevřít skóre. Mahmutovič pálil po zemi a od osmé trefy v sezoně ho dělily pouze centimetry. Po svižném úvodu se hra přesunula do středu pole a více vzruchu nabídl až start druhé půle.

Červenobílí si po příchodu z kabin vytvořili znatelný tlak, v zakončení se jim ale stejně jako v předešlých čtyřech kolech, ve kterých skórovali jen dvakrát, nevedlo.

Hned ve 46. minutě pálil v dobré pozici nepřesně navrátilec Trubila, a když už Škoda o chvíli později dostal míč do Grigarovy branky, odpískal mu sudí Bílek útočný faul a branku neuznal.

Teplice poté domácí nápor otupily a několikrát se dostaly na dostřel Čontofalskému. Zřejmě nejnebezpečnější byl v polovině druhého dějství pokus zimní posily Dolejše, s nímž si ale slávistický gólman poradil.

Domácí kouč František Straka poslal na hřiště Vlčka, který v neděli oslavil 36. narozeniny, ani on ale bezbrankové skóre zlomit nedokázal. Jedinečnou šanci rozhodnout měl šest minut před koncem Škoda, ve vyložené pozici však pouze napálil Grigara. Slavia tak stejně jako před týdnem v Příbrami remizovala 0:0 a Edenem se opět rozléhalo "Straka ven".

Slavia Praha - FK Teplice 0:0

Rozhodčí: Bílek - Večeřa, Pelikán. ŽK: Trubila, Škoda - Lukáš. Diváci: 4476.
Slavia: Čontofalský - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Blažek, Jarolím, Petrák (46. Milutinovič), Trubila - Hurka (65. Vlček) - Škoda. Trenér: Straka.
Teplice: Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Matula - Dolejš, Ljevakovič (86. Siva), Vachoušek, Čajič, Vůch (88. Stožický) - Mahmutovič (90. Jindráček). Trenér: Rada.

Bývalý slávista Ivo Knoflíček slavil padesátiny, popřál mu i majitel klubu Aleš Řebíček
Bývalý slávista Ivo Knoflíček slavil padesátiny, popřál mu i majitel klubu Aleš Řebíček

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud