16. října 2012 • 04:52

Už dnes se rozhodne: Vyhodí Řepku z Budějovic? Skončí s fotbalem?

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude Tomáš Řepka i na jaře oblékat dres Českých Budějovic? Podle informací Sportu by mělo právě dnes dojít k důležité schůzce osmatřicetiletého stopera s vedením Dynama.



Na dnešní schůzce si obě strany vyjasní, zda i nadále půjdou České Budějovice a Tomáš Řepka po společné cestě. Rázný stoper má na jihu smlouvu do roku 2013. Je v ní však zanesená klauzule, že ji kterákoli ze stran může v zimě vypovědět. Deník Sport tedy nabízí tři možné scénáře.

1. Řepka skončí v Dynamu, přestoupí jinam

Odhad Sportu – 50%
Varianta nejpravděpodobnější, směřuje k ní spousta indicií. A vlastně si za ni fotbalista může z velké části sám. Nechal se zbytečně vyloučit v Jablonci, za což vyfasoval pětizápasový trest a odstavil se na vedlejší kolej. Týmu tak může pomoct až v posledním podzimním duelu s Mladou Boleslaví.

Trenér Miroslav Soukup tak na něj byl oprávněně nahněvaný a v zákulisí se šušká o tom, že si spolu do oka zrovna dvakrát nepadli. To je taky logické – ambiciózní kouč, jenž rád pracuje s moderními technologiemi a mladými hráči, versus zkušený harcovník, který rád šéfuje na hřišti i v kabině.

Tenhle mix pravděpodobně dlouhodobě dobrotu dělat nemůže. Není tedy ideální příležitost se problémového hráče zbavit? Klub by navíc ušetřil za půl roku přibližně milion korun. Samotný fotbalista má ale ještě chuť pokračovat, takže si v takovém případě bude snažit najít nový klub a oddálit „polosmrt“.

2. Řepka bude pokračovat

Odhad Sportu – 40%
Na jih Čech přišel s jasným cílem: zachránit ligu. Tenhle úkol splnil, což v Dynamu velmi dobře vědí. Pokud neposbírají ve zbytku podzimu výrazný počet bodů, může se jich boj o záchranu týkat i v této sezoně.

V takové situaci se Řepkovy zkušenosti mohou setsakramentsky hodit. Nelze tedy úplně vyloučit, že si fotbalista odnese z dnešní schůzky tučnou pokutu dle klubového sazebníku, důrazné varování, nadále však bude členem Soukupova týmu a smlouvu obě strany dodrží.

3. Řepka skončí úplně

Odhad Sportu – 10%
Vyslechne si názor klubových šéfů, v posledním podzimním zápase s Mladou Boleslaví zamává ochozům, dostane kytku, dres, bonboniéru a skončí. „Polosmrt“, jak sám konec kariéry rád označuje, si ale fotbalista zatím nepřipouští. V rozhovoru pro deník Sport sám Řepka potvrdil, že má chuť ještě hrát.“

Exslávista a exsparťan. Petr Trapp s Tomášem Řepkou a jejich výměna názorů
Exslávista a exsparťan. Petr Trapp s Tomášem Řepkou a jejich výměna názorů

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud