2. května 2013 • 17:15

V Boleslavi bylo dusno: Magera poslal trenéra Mináře do pr...

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pěkného fotbalu bylo v prvním semifinále Poháru České pošty mezi Mladou Boleslaví a Spartou (1:1) k vidění pomálu, zato emotivními chvilkami vypjatý duel přímo oplýval. Nejzajímavějším momentem v tomto ohledu byla zřejmě roztržka mezi domácím koučem Ladislavem Minářem a mladoboleslavským záložníkem Lukášem Magerou.



Poprvé. Podruhé. Potřetí. Lukáš Magera sice měří 195 centimetrů, jenže ve středečním utkání prohrával jeden hlavičkový souboj za druhým. Jako první mu to spočetli kritičtí diváci na hlavní tribuně, posléze se k nim přidal i trenér Ladislav Minář.
A to neměl dělat. Magera totiž na jeho výtku reagoval velmi neuctivým gestem a navíc nadřízenému odsekl. Kouče poslal do háje – velmi slušně řečeno.

Doběla rozžhavený Minář se okamžitě otočil k lavičce náhradníků a poslal rozcvičovat Jana Chramostu, střídání za trest si však nakonec rozmyslel. Chramosta nahradil Mageru až v 54. minutě a nakonec domácím zajistil svým gólem remízu 1:1.

Na dotaz, jak bude incident řešit, Minář po utkání reagoval: „To máme vyřešený.“ Jak, už nedoplnil. „To jsou interní věci, samozřejmě tam pochodují nervy,“ vykládal.

„Nebyl jsem s ním spokojený, protože hráč s takovou figurou nemůže prohrát hlavičku s Váchou. Nebo může, jednou. Ale další souboje, které měl, se mi nelíbily a on měl asi pocit, že jsem ho kritizoval zbytečně.“

Jen pro úplnost – Vácha měří 175 centimetrů, tedy o celých dvacet méně než Magera...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud