19. srpna 2013 • 11:22

Ztrápený Baník asi opustí útočník Fantiš. Chce ho Jablonec a Slavia

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Týmu se nedaří a blíží se změny. Baník Ostrava možná přijde o Antonína Fantiše. Jednadvacetiletého ofenzivního hráče podle informací iSport.cz oslovil Jablonec s tím, že by se případný přestup (či hostování) uskutečnil až v zimní pauze.



Severočeský klub, který ve čtvrtek čeká bitva v play off Evropské ligy s Betisem Sevilla, navíc nestojí ve frontě na Fantiše sám. O ostravského útočníka má údajně zájem i Slavia. Silnější se však v boji o fotbalistu jeví Jablonec.

I přes své mládí má Fantiš z prvoligových bojů již bohaté zkušenosti. V Gambrinus lize nastupuje od svých šestnácti let, kdy oblékal dres Příbrami. V této sezoně si zatím připsal jednu vstřelenou branku, když ve 2. kole vyrovnával na 1:1 proti Mladé Boleslavi.

Jedna gólová trefa stačí zatím na to, aby byl Fantiš v mužstvu Baníku společně s Kukecem a Engelmannem nejproduktivnějším hráčem. Poslední tři ligová utkání totiž Ostrava prohrála, aniž by dokázala jedinkrát skórovat.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud