9. března 2014 • 15:46

MOŽNÉ SESTAVY: Sparta řeší Krejčího, Plzeň nasadí Tecla do zálohy?

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 20:00 | Jaké základní jedenáctky zvolí trenéři Vítězslav Lavička a Dušan Uhrin pro dnešní šlágr Sparta – Plzeň? Bude moci první jmenovaný nasadit Ladislava Krejčího, který teprve včera absolvoval s týmem plný trénink? A komu dá šanci Uhrin na hrotu útoku: Wágnerovi, nebo Teclovi?



SPARTA

Otazník v sestavě letenského mužstva je dlouhodobý. Ladislav Krejčí, jedna z klíčových postav, včera poprvé od svalového zranění absolvoval plný trénink. To dává Spartě naději, že dnes večer nastoupí. Definitivní verdikt má ale padnout až těsně před výkopem. "Rozhodující slovo bude mít Láďa a lékaři," pravil trenér Sparty Vítězslav Lavička, který si nedovolí nasadit Krejčího, pokud nebude stoprocentně fit. "Určitě nebudeme riskovat. A máme připravené nějaké varianty," dodal.

V případě Krejčího absence s největší pravděpodobností Lavička ukáže na Tomáše Přikryla. Do úvahy připadá i Josef Hušbauer, který na křídle odehrál předchozí duel s Bohemians 1905.

Ostatní pozice se víceméně dají odhadnout. Před gólmanem Tomášem Vaclíkem bude operovat osvědčená čtveřice Kadeřábek-Brabec-Holek-Costa. Pozici defenzivního štíta zaujme Lukáš Vácha.

Pravděpodobná sestava: Vaclík – Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa – Matějovský, Vácha, Hušbauer – Dočkal, Lafata, Přikryl (Krejčí).

PLZEŇ

Kouč Dušan Uhrin řeší, kdo nahradí na pravém kraji středové formace vykartovaného Milana Petrželu. "Už mám jasno," netají plzeňský trenér. Jestli to bude navrátilec Jan Rezek, jenž podepsal amatérskou smlouvu a večer může nastoupit, to neprozradil.

Proti Rezkovi však hovoří nerozehranost. Vždyť naposled hrál loni 3. listopadu v čínském klubu Čchang-čchun. Pokud se na hřišti objeví, tak nejspíš jen na poslední minuty.

Mnohem pravděpodobnější je varianta, že na pravém křídle bude operovat Stanislav Tecl. "Ten přechod není jednoduchý, nikdy jsem to moc nehrál. Ale když mě tam trenér postaví, tak budu dělat maximum pro to, abych odvedl co nejlepší výkon," uvedl útočník viktorie. V takovém případě by na hrotu vyběhl Tomáš Wágner.

Pravděpodobná sestava: Bolek – Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský – Hořava, Horváth – Tecl, Kolář, Ďuriš – Wágner.

(pro zvětšení klikněte na obrázek) Pravděpodobné sestavy Sparty a PlzněFoto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud