15. března 2014 • 11:30

Matula s Jihlavou nehrál. Vyhrožují i jeho psovi, zdůvodnil Ščasný

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nastoupí, nebo ne? Ostře sledovaný muž Milan Matula usedl jen na lavičku. Poté, co stoper v minulém kole ostře zajel do slávisty Boudjemay, prožil drsný týden. Psychicky nebyl na další zápas v Jihlavě připravený a proto ho strávil mezi náhradníky. „Když na internetu vyhrožují vaší rodině, psovi a nevím komu ještě, tak to je neuvěřitelné,“ zlobil se teplický kouč Ščasný.



MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 3. • 20:00
FC Vysočina Jihlava
FC Vysočina Jihlava
1:1
ONLINE
14. března
20:00
FK Teplice
FK Teplice
Góly

Domácí: 13. Karlík

Hosté: 72. Nivaldo

Sestavy

Domácí: Blažek (45. Hanuš) – Jánoš, Šourek, Krejčí, Josl – Masopust (88. Kukoľ), Karlík, Jungr (77. Mešanović), Kučera, Vaculík (C) – Harba.

Hosté: Grigar – Vondrášek, Hošek, Jablonský, Krob – Litsingi (65. Salami), Ljevakovič, Vachoušek (C) (90+1. Takács), Ramos (46. Vůch), Nivaldo – Jindráček.

Náhradníci

Domácí: Hanuš, Tlustý, Kosak, Kukoľ, Koloušek, Přeučil, Mešanović

Hosté: Slavík, Matula, Takács, Vůch, Salami, Chukwuma, Bratanovič

Karty

Domácí: Kučera, Jungr, Josl

Hosté: Hošek, Jablonský, Vůch, Nivaldo

Rozhodčí

Zelinka – Pelikán, Ochotnický

Stadion

Tohle řešení se dalo čekat, Matulovi nebylo dobře po těle a na duši. Za normálních okolností by se přitom v základu objevil. „Nechápu, jak se tohle může dít,“ poznamenal Ščasný na adresu anonymních výhružek, kterým jeho svěřenec čelil. V první půli byl rozhozený celý tým hostů, Jihlava vtrhla na trávník s elánem.

Souboj dvou emotivních trenérů, kteří rozhodně netrpí vzájemnou náklonností, rozpálil nejdříve domácího Petra Radu. Ten po pár minutách shodil bundu a jen ve svetříku sledoval, jak jeho tým s přehledem eliminuje obávanou ofenzivní sílu protivníka. „Hráli jsme obstojně,“ shrnul úvodní minuty Rada, jehož brzy potěšila Karlíkova dorážka Jungrovy nepovedené střely.

Teplický Milan Matula v utkání se Slavií zasáhl kotník Damiena Boudjemy. Zákrok nebyl vůbec potrestán
Teplický Milan Matula v utkání se Slavií zasáhl kotník Damiena Boudjemy. Zákrok nebyl vůbec potrestán

Třetí tým tabulky byl dlouho v útočné snaze sterilní, ačkoliv nástup štírka Egona Vůcha místo slabého Ramose teplickou hru osvěžil. Nenudil ani sudí Miroslav Zelinka, jenž opět rozjel svou karetní show. Stihl dokonce tři žluté během dvou minut.

Až po hodině hry se favorit rozjel, vybojoval si převahu. Zvýšené úsilí vyústilo v Nivaldovo vyrovnání, nejlepší hráč na hřišti se trefil pohotově levačkou. „Nakonec jsme ještě hráli tak, abychom nedostali gól,“ mrzelo Radu. „Je to další ztráta,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud