Ondřej Škvor
23. ledna 2013 • 17:20

Po Goldovi se ozvala i Haindlová. Také zvažuje, že ve funkci skončí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předsedkyně Odvolací a revizní komise FAČR Markéta Haindlová uvažuje o tom, že rezignuje na svou funkci. Nelíbí se jí dnešní rozhodnutí výkonného výboru, který doporučil disciplinární komisi přerušit řízení v korupčních záležitostech.



„Je to pravda, zvažuju své odstoupení. Nedomnívám se totiž, že usnesení výkonného výboru je v souladu s předpisy UEFA a FIFA,“ říká Haindlová. Disciplinárka je podle nezávislý subjekt a žádný jiný jí proto nemůže nařizovat, o čem smí nebo nesmí jednat.

Předsedkyně ORK se o svém kroku radila i s Jiřím Goldou, který dnes rezignoval na funkci šéfa disciplinární komise. „Ano, konzultovala jsem to s ním. Nic mi ale nedoporučil, rozhodnutí nechal na mně,“ tvrdí.

Definitivní ano, nebo ne řekne v nejbližších dnech. „Napsala jsem prohlášení a záleží na tom, jak se k němu postaví výkonný výbor a zbylí členové disciplinární komise.“ Ovšem vzhledem k tomu, že se u výkonného výboru nedá očekávat změna stanoviska, zdá se, že Haindlová své místo skutečně opustí. „Pokud svůj postoj nezmění, rozhodování mi ulehčí,“ naznačuje svou pravděpodobnou rezignaci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud