Hynek Preisler
12. června 2012 • 11:59

VIDEO: Hurá na Řeky! „Panenku“ do Wroclawi vypravil Antonín Panenka

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bylo těsně po deváté hodině a kola „Antonína Panenky“ se roztočily. Vlakový speciál s více než osmi stovkami fanoušků zamířil do Wroclawi, kam má dorazit po půl třetí. Cíl? Druhé vystoupení Rosického a spol. (18 hodin, PP ČT4) s Řeky o naději na setrvání na EURO.



Vypravit fanouškovský vlak přišel i sám autor legendární penalty na mistrovství Evropy 1976 Antonín Panenka, který dal úterní karavaně na kolejích jméno. „Ahóóój,“ zamával pro štěstí odjíždějící mašině, ve které každou chvíli znovu a znovu zní zvuk trumpetek.

„A my to EURO stejně vyhrajem, stejně vyhrajem, stejně vyhrajem,“ znělo vagóny. Aby se to fanouškům splnilo, Bílkův tým nesmí večer s Řeckem prohrát. Jinak se sobotní poslední zápas skupiny A s Polskem promění ve zbytečnost...

Snad se příznivcům jejich cesta do Polska vyplatí
Video se připravuje ...

Dlouho dopředu vyprodaný vlak cesto nabírá další várky fanoušků. Ti jsou zahaleni do reprezentačních dresů a národních symbolů.

„Pískej konec!“ zařve jeden z nich v Kolíně na výpravčího, když dává svolení k odjezdu. Aby dnešek neznamenal konec českých reprezentantů na turnaji si přejí všichni. 

Čeští fanoušci věří, že kolaps s Rusy se opakovat nebude
Video se připravuje ...
    
Čeští fanoušci se chystají na Řeky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud