Jonáš Bartoš
9. června 2016 • 12:11

Stále můžete na EURO! Poslední lístky na české zápasy jsou k dispozici

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | Statisíce fanoušků z celé Evropy už se chystají. Vzhůru do Francie! Fotbaloví příznivci vzdor bezpečnostním rizikům už dopředu vyprodali většinu duelů na blížícím se mistrovství Evropy. Kdo chce přímo v akci vidět český tým, má ale stále šanci. Na stránkách UEFA jsou k dispozici poslední lístky na duely se Španělskem a Chorvatskem, závěrečný duel s Tureckem už je nyní beznadějně vyprodaný.



Sice existuje hrozba teroristických útoků, ale i přesto se davy fanoušků chystají do Francie, aby přímo v místě konání sledovaly počínání nejlepších fotbalistů evropského kontinentu. Den před zahájením turnaje stále existuje možnost, jak se na některé zápasy dostat. Včetně těch českého týmu.

UEFA na svých stránkách zveřejnila seznam utkání, na které jsou ještě k dispozici poslední vstupenky. Ve čtvrtek dopoledne byly volné lístky na 14 utkání základních skupin, mezi nimi i duely Česka se Španělskem (pondělí 13. června v Toulouse) a Česka s Chorvatskem (pátek 17. června v St. Etienne).

Fanoušci, kteří se na poslední chvíli rozhodnou vyrazit do Francie, tedy stále mají šanci. Na úvodní duel se Španělskem ve čtvrtek dopoledne zbývalo necelých 250 lístků 2. kategorie, lepší možnost je na následující bitvu s Chorvatskem. Tam je volných míst v rozmezí 250 – 500 lístků 1. a 2. kategorie.

Vstupenky nabízí UEFA ve čtyřech cenových relacích, na základní skupinu (vyjma zahajovacího duelu Francie s Rumunskem) jsou v rozmezí 25 – 145 eur, tedy 675 korun až 3 915 korun. Nejlepší lístky jsou na hlavní tribuny, druhá kategorie do rohů hřiště, třetí za branku a čtvrtá nejlevnější pošle fanoušky za branky do nejvyšších a nejnižších pozic.

Na český trénink dorazily tisíce diváků, Čech dal rukavice zraněnému fanouškovi
Video se připravuje ...

Česko bude hrát zápasy základní skupiny ve třech městech rozesetých po celé Francii. Zahajovací duel se Španělskem se koná v Toulouse (Stadium Municipal, kapacita 33 150 míst), s Chorvatskem se Češi střetnou v St. Etienne (Stade Geoffroy-Guichard, 41 500 míst), závěrečný duel s Tureckem čeká Vrbovu partu na severu v Lens (Stade Bollaert-Delelis, 38 223 míst).

Pro české fanoušky cestující do Francie je připravený kompletní informační servis. Ten připravuje FAČR ve spolupráci s českou fanouškovskou ambasádou, na stránkách asociace a oficiálních účtech na sociálních sítích budou k dispozici aktuální informace ze všech důležitých oblastí (doprava, bezpečnost, ubytování, …).

Ambasáda pro české příznivce bude fungovat ve všech městech, kde čeští fotbalisté nastoupí. V každém místě, kde se hrají zápasy turnaje, jsou také nachystané hlídané fazóny, kde mohou zápasy sledovat ti fanoušci, co se nedostanou na stadion.

Zbývající lístky na zápasy českého týmu ve skupině
Česko - Španělsko 13. června, 15:00, Toulouse necelých 250 lístků 2. kategorie
Česko - Chorvatsko 17. června, 18:00, St. Etienne 250 - 500 lístků 1. a 2. kategorie
Česko - Turecko 21. června, 21:00, Lens Vyprodáno

Češi bydlí ve francouzském zámku. Podívejte se, jak vypadá pokoj Davida Lafaty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud