16. června 2016 • 11:30

Tohle způsobil střelec Payet. Jeho kouč z klubu lezl ve studiu na stůl

Autor: tej, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V utkání proti Albánii vstřelil důležitý gól na 2:0, v předchozím duelu s Rumunskem rozhodl o výhře 2:1. Francouzský záložník Dimitri Payet je zatím jasně největší hvězdou domácího výběru na EURO. A jeho gól stylově oslavil také kouč Slaven Bilič, který Payeta trénuje ve West Hamu. Ten v televizním studiu britské televize ITV vyskočil na stůl a oslavně rozpažil.



Nedaří se? Počkejte si na Payeta. Zatím se ukazuje, že v týmu nabitém hvězdami trochu opomíjený hráč netrpí přehnanou nervozitou. Obě své trefy načasoval na šampionátu až do samotného závěru zápasu.

"Je stabilnější, vždycky má co nabídnout a má velké sebevědomí. Teď i víc bojuje v situacích jeden na jednoho. Možná mu chvíli trvalo, než naplno ukázal, co v něm je," hodnotil francouzský kouč Didier Deschamps. "Už jsem říkal, že ho nechám zmrazit, aby si udržel výkonnost na téhle úrovni," dodal v žertu.

Podle Payeta není problém, že Francii se nedaří zápasy rozhodnout už dřív. "Není to nic nového. Od březnového utkání s Nizozemskem ukazujeme, že dokážeme vyhrávat zápasy až v závěru. Jen musíme být trpěliví," vysvětlil Payet.

S tímto faktem je smířený také kouč Deschamps. "Stává se to zvykem, ale já bych byl radši, kdybychom dali branku dřív," vyřkl logické přání.

Závěrečný zápas ve skupině Francii čeká v neděli večer proti zatím druhému Švýcarsku.

Vše o EURO 2016 ve Francii najdete ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud