24. června 2021 • 18:10

Volný den? Schick a spol. vyrazili na střelnici. Změna prostředí, řekl Sionko

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomyslná odměna za postup ze skupiny EURO? Pro českou reprezentaci volnější den, během kterého Schick a spol. navštívili venkovní střelnici a vyzkoušeli si palné zbraně. „Chtěli jsme na pár hodin změnit prostředí,“ vysvětlil manažer národního týmu Libor Sionko. V dalších dnech už Češi budou ladit formu na Nizozemce.



Už je to skoro měsíc, co se mužstvo kouče Jaroslava Šilhavého poprvé sešlo pohromadě. Od té doby jede v pravidelném režimu. Trénink, zápas, trénink… A tak pořád dokola. Až ve čtvrtek byl prostor pro menší rozptýlení.

Hráči dostali od fotbalu volno a vedení reprezentace jim nachystalo teambuildingovou akci. Odpoledne všichni strávili na venkovní střelnici, kde si vyzkoušeli různé zbraně.

Patrik Schick na střelnici
Patrik Schick na střelnici

„Záměrně jsme vybrali venkovní prostředí, kam v danou chvíli neměl přístup nikdo jiný než členové reprezentace. Striktně jsme dodrželi naši covidovou bublinu i další přísná hygienická opatření. Chtěli jsme na pár hodin změnit prostředí, protože tým je pohromadě už čtyři týdny a má za sebou náročný program s postupem z těžké základní skupiny. Věříme, že v přípravě na zápasy je důležité i správné psychické rozpoložení,“ podotkl manažer Libor Sionko pro fotbal.cz.

A další program? Ten je jednoduchý. V pátek trénink na Strahově, v sobotu pak už přesun do Maďarska. Osmifinálový duel s Nizozemskem začíná v Budapešti v neděli v 18.00.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud