15. listopadu 2014 • 21:01

Vítej zpátky! Vrbu dojalo přijetí v Plzni, na trénink dorazily tisíce fanoušků

Autor: jv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Byl to unikátní pohled. Takový, který v posledních letech nemohl být k vidění. Otevřený trénink fotbalové reprezentace před důležitým kvalifikačním duelem s Islandem sledovalo v plzeňské Doosan Areně přes čtyři tisíce příznivců. Bouřlivého přivítání se dočkal především trenér Pavel Vrba.



V Plzni samozřejmě nezapomněli, jak ohromně zkušený kouč Viktorii pomohl. Když z útrob stadionu zamířil na hřiště, které tak důvěrně zná, mohl se těšit hromovému aplausu. „Jsme moc rádi, že jste tady,“ vyhlásil do připraveného mikrofonu dojatý kouč. Odměnou mu byl potlesk a skandování jeho jména.

Parádní atmosféra! Fotbalisty podpořily na tréninku tisíce fanoušků
Video se připravuje ...

Parádní podmínky k tréninku si užívali i hráči. Kapitán Tomáš Rosický byl samý úsměv, v mimořádně dobré náladě se po trávníku pohybovali rovněž domácí reprezentanti Milan Petržela s Václavem Procházkou.

Fotbalová reprezentace nadělila fanouškům v Plzni otevřený trénink a přípravě na Island přihlíželo na čtyři tisíce příznivcůFoto Pavel Mazáč (Sport)

Na všech hráčích bylo jasně patrné, jak si zaplněné hlavní tribuny váží. „Uvědomujeme si, že máme od fanoušků stále silnější podporu. Chceme lidem dál dělat radost,“ konstatoval na tiskové konferenci před tréninkem Rosický.

Hlavní atrakcí pro plzeňské fanoušky však byl Vrba . Zcela logicky. Reprezentační kouč je pro příznivce Viktorie modlou, lidé si proto nenechali ujít příležitost, aby svému hrdinovi přišli poděkovat. Reprezentační kouč neskrýval radost, zároveň se v něm mísila pořádná dávka dojetí.

„Jak znám plzeňské fanoušky, určitě do nich budeme mít velkou podporu. Chceme se jim ještě víc otevřít, snad nás proti Islandu dotlačí k důležitému vítězství,“ přál si Vrba.

Rosický: Výsledky Islandu nejsou náhodné, bude to těžký zápas
Video se připravuje ...

Dojatý Pavel Vrba děkuje plzeňským fanouškům za přivítání na otevřeném tréninku českých fotbalistů
Dojatý Pavel Vrba děkuje plzeňským fanouškům za přivítání na otevřeném tréninku českých fotbalistů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud