13. listopadu 2018 • 04:25

Češi před zápasem se Slováky: Kdo má rád Sagana, Cibulkovou či Cháru?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říjnová bitva se Slovenskem v Trnavě dopadla pro české reprezentanty na výbornou, vyhráli 2:1. Po následné prohře na Ukrajině ale ztratili v Lize národů možnost postoupit o kategorii výš. V pondělní odvetě se tak naopak bude hrát o udržení v lize B. Hráči dostali před zápasem krátký videodotazník, ve kterém prozradili své slovenské oblíbence mezi fotbalisty i ostatními sportovci. Kdo u nich vládne?



Mezi sportovci ovládl anketu cyklistický fenomén Peter Sagan. Z devíti respondentů ho jmenovalo hned šest. „Protože je to výborný showman,“ usmívá se záložník Vladimír Darida.

Oblíbený je i hokejový veterán Zdeno Chára. Jan Kopic jmenoval i tenistku Dominiku Cibulkovou, u Josefa Šurala zase vládne bývalý brankář Komety Marek Čiliak.

ANKETA: Nejoblíbenější slovenský sportovec podle Čechů? Sagan, Chára i Cibulková
Video se připravuje ...

Čistě u fotbalistů to bylo o něco vyrovnanější. Ze 14 odpovědí hned v šesti zaznělo jméno Marka Hamšíka. „Patří mezi nejvýznamnější osobnosti, v Neapoli je strašně dlouho, je přirovnáván k Maradonovi,“ vysvětlil svou volbu brankář Tomáš Vaclík. „Už několikrát jsem proti němu hrál, teď překonal Maradonu v počtu gólů za Neapol, takže mu hodně fandím,“ dodal Jakub Jankto.

Koho volili ostatní?

Aktuálně stoper pražské Dukly Ján Ďurica dostal hlasy od Filipa Nováka a Ondřej Čelůstka, Josef Hušbauer se rozesmál při jmenování Martina Škrteľa, Jan Kopic zase volil své spoluhráče z Plzně. Své oblíbence mají v kabině české reprezentace i Juraj Kucka či Milan Škriniar. „Hrál jsem s ním, teď se mu daří,“ sdělil Patrik Schick.

Vstupenky na Česko-Slovensko jsou stále k mání na webu www.vstupenkyfotbal.cz v cenových relacích od 390 korun.

ANKETA: Nejoblíbenější slovenský fotbalista podle Čechů? Hamšík, Ďurica či Škriniar
Video se připravuje ...

Národní tým před zápasem v Trnavě
Národní tým před zápasem v Trnavě

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Skupina 2
Články odjinud


Články odjinud