8. prosince 2022 • 11:00

Ronaldovy manýry. Měl hrozit, že z MS odjede. A nešel trénovat s náhradníky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozruch, který kolem Cristiana Ronalda panuje na MS v Kataru, neutichá... Spíš naopak. Portugalští novináři rozpitvávají jeho chování a objevily se další informace, jež týmu Fernanda Santose před sobotním čtvrtfinále proti Maroku na klidu nepřidají.



Roztržka mezi CR7 a koučem Santosem měla být daleko vyhrocenější. Vše začalo v závěrečném duelu ve skupině proti Jižní Koreji, když 68letý trenér svou hvězdu stáhl v 65. minutě ze hry...

„Nějak ku***sky spěcháš na to, abys mě stáhl,“ měl Ronaldo podle portugalských médií vystřelit po Santosovi. A atmosféra údajně houstla dál.

Deník Record vyslal do světa titulní stranu s bombou: „Ronaldo hrozil, že odjede!“ 37letý útočník podle novinářů neunesl informaci, že v osmifinále proti Švýcarsku začne pouze na lavičce...

A ve vyostřené hádce s trenérem měl vypustit výhrůžku, že ze šampionátu zmizí. Portugalská federace podobně vyhrocenou situaci popírá. „Kapitán Cristiano Ronaldo nikdy nepohrozil tím, že opustí tým a odjede z Kataru,“ stojí v prohlášení. „Cristiano Ronaldo každým dnem upevňuje svůj jedinečný odkaz národnímu týmu i celému Portugalsku. Jeho oddanost reprezentaci je nezpochybnitelná, což dokázal i během utkání se Švýcarskem,“ uvedli zástupci FPF.

Ronaldo měl také nakonec trochu vychladnout a uvědomit, co by takový krok pro tým znamenal. „Všechno jsme si vyjasnili,“ tvrdil pak po postupu do čtvrtfinále trenér Fernando Santos.

Ale ego CR7 odsunutí na druhou kolej příliš nezvládá...

Při středečním pozápasovém tréninku Portugalců se k překvapení novinářů Ronaldo nepřipojil k hráčům, kteří neodehráli celý duel a měli tak běhavější náplň na hřišti.

Místo toho zůstal v posilovně se členy základní sestavy, ačkoliv rozhodně nevypadal, že by měl nějaké zdravotní problémy nebo nebyl úplně fit.

Prostě jen vyslal další vzkaz: Já přeci patřím do základu...

Ve čtvrtek už Ronaldo trénoval klasicky s celým týmem. A na soiálních sítích vyslal vyslal vzkaz o nezlomné jednotě portugalského týmu:

„Tým tak soudržný, že ho žádné vnější vlivy nerozbijí. Národ tak odvážný, že se nenechá zastrašit žádným protivníkem. Tým v tom nejlepším smyslu slova, který bude bojovat za sen až do konce! Věřte s námi! Portugalsko, do toho!“

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud