23. března 2017 • 12:34

Anglie řeší Vardyho pád. Skočil jako do bazénu, smějí se mu fanoušci

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkoušel simulovat pro penaltu? V přípravě? Proč? Anglický útočník Jamie Vardy se stal opět po několika dnech terčem expertů i fanoušků. Na začátku přípravného utkání s Německem (0:1) totiž ve vápně soupeře předvedl skok, jako kdyby skákal šipku do bazénu. Rozhodčí nicméně penaltu nepískl a Vardy si toho musel dost vyslechnout.



Před několika dny přispěl Vardy k červené kartě záložníka Sevilly Samira Nasriho v zápase Ligy mistrů. Útočník Leicesteru po letmém kontaktu hlavami sice nespadl, ale zachoval se dost teatrálně. „Je to podvodník,“ nebral si pak servítky Nasri.

Vardy něco podobného pochopitelně odmítl, v zápase s Německem se ale znovu „předvedl“. To když si píchl míč kolem brankáře Ter Stegena a pak skočil. „Proč to dělá?“ divili se fanoušci i experti.

VIDEO | Vardyho pád přes brankáře Ter Stegana

„Obávám se, že tohle je důvod, proč tě fanoušci nemají rádi, Jamie,“ napsal například šéfredaktor britského deníku Daily Mirror John Cross.

Jiný britský deník The Sun zase Vardyho pád řeší v jednom z pěti bodů, které zápas s Německem Anglii ukázal. „Vardy skočil, ale rozhodčí zůstal i přes protesty klidný. Musí přestat simulovat, škodí si tím,“ tvrdí redaktor Gary Stonehouse.

Nejen angličtí experti to ale Vardymu nandali. Ještě více si na něm smlsli fanoušci na sociálních sítích. K vidění tak byly tradiční „gify“, jak „Vardy“ skáče do bazénu či dostává Oscara za nejlepší herecký výkon.

Tak jako tak, Vardy podobným chováním hodně ubližuje své vlastní pověsti. Jinak totiž na hřišti působí jako drsňák, který nevynechá žádný souboj a pro tým je ochotný klidně skočit obličejem proti střele. Podobné pády ve vápně to ale nepotvrzují.

Sám útočník Leicesteru se po utkání v Německu nijak nevyjadřoval. Ostatně i po konfliktu s Nasrim vydal pouze krátké prohlášení. „Nejsem podvodník a nikdy jsem nebyl,“ řekl Vardy. Jenže na hřišti to občas nedokazuje.

Útočník Anglie Jamie Vardy v souboji s německým obráncem Matsem Hummelsem
Útočník Anglie Jamie Vardy v souboji s německým obráncem Matsem Hummelsem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud