Jonáš Bartoš
24. března 2019 • 06:28

První FOTO: Brazilské hvězdy v Praze! V noci rozdávaly podpisy fanouškům

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výjimečná návštěva dorazila! Fotbalisté Brazílie v noci na neděli přistáli v Praze, kde se v úterý střetnou s českou reprezentací. Celý tým se v příletové hale objevil před třetí hodinou ráno, na Letišti Václava Havla se velkých hvězd dočkali i přítomní fanoušci. Casemiro, Gabriel Jesus a další rozdali pár podpisů, než nasedli do autobusu a vyrazili dospat zbytek noci do hotelu.



Brazilci měli za sebou náročný program. V sobotu nastoupili v Portu od 18 hodin k přípravě s Panamou. Po remíze 1:1 hvězdný výběr okamžitě zamířil na letiště, aby se ještě v noci přesunul do Prahy, dějiště druhého klání v probíhajícím srazu.

Na Terminálu 3 Letiště Václava Havla bylo po druhé hodině ráno nezvykle živo. Na brazilské hvězdy čekali i fanoušci, cílem bylo ulovit pár cenných autogramů. Přítomným nevadila ani hodina příletu uprostřed noci. Někteří zde postávali v brazilských dresech, pro autogram dokonce přijeli zájemci až z Polska.

Zprvu se zdálo, že autobus zamíří na letištní plochu a hráče přímo z ní odveze rovnou na hotel, jak při podzimním příletu Realu Madrid na zápas Ligy mistrů s Viktorií Plzeň. Někteří tak čekání vzdali a opustili letištní halu. Jenže ti, co to nevzdali a vydrželi, se nakonec dočkali.

Krátce před třetí ráno dosedl letecký speciál s brazilskou výpravou na českou půdu. Hráči prošli příletovou halou, za hlasitého pokřikování nadšených čekajících se někteří zastavili a rozdali podpisy do připravených památníků. Naskytla se i možnost pořízení prvních fotografií světových fotbalových es v Praze.

Brazilci přistáli v Praze! Hvězdy nad ránem rozdávaly fanouškům podpisy
Video se připravuje ...

„Casemiro! Coutinho! Thiago! Jesus!“. Lovci autogramů volali jeden přes druhého, ani nestihli zastavit všechny hráče. Jedním z prvních, kdo se v příletové hale objevil a ochotně rozdával autogramy, byl legendární gólman Cláudio Taffarel, mistr světa z roku 1994.

Někteří hráči, třeba jako stoper PSG a kapitán mužstva Thiago Silva, prošel rovnou k autobusu, jiní se u čekajících příznivců alespoň na chvilku zastavili. Autogramy poskytli třeba Gabriel Jesus (Manchester City), Coutinho (Barcelona), Casemiro (Real Madrid) nebo Lucas Paquetá (AC Milán). Samá slavná jména, na která se těší zaplněný stadion v Edenu.

Brazilská výprava se z letiště přemístila do luxusního hotelu Mandarin Oriental, adresy svého krátkého pobytu v Praze. V neděli odpoledne čeká hráče první regenerační trénink, v pondělí už oficiální předzápasový trénink a tisková konference na stadionu v Edenu. Výkop svátečního utkání je v úterý od 20.45.

U fanoušků se zastavil také Gabriel Jesus z Manchesteru City
U fanoušků se zastavil také Gabriel Jesus z Manchesteru City

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud