23. července 2012 • 09:06

Čecha pokořili jednou. Chelsea na stadionu Yankees remizovala s PSG 1:1

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO + VIDEO | Fotbalisté Chelsea ve svém druhém utkání na americkém turné remizovali s Paris St. Germain 1:1. Osm minut před koncem odvrátil porážku londýnského klubu mladík Piazón. Čerstvá posila Francouzů Zlatan Ibrahimovic do zápasu nezasáhl.



Petr Čech odchytal v přípravném zápase 62 minut, po kterých pustil do branky náhradního gólmana Rosse Turnbulla. Český reprezentant lovil míč ze sítě po půlhodině hry. To se po povedené akci Pastoreho, jenž nastřelil tyč, prosadil z dorážky Nene.

VIDEO | 1:0 - Nene

 

Brankářská jednička Chelsea si však připsala i jeden povedený zákrok v úvodu utkání. Čech skvěle přečetl hru, včas vyběhl a nohama zneškodnil pokus Ezequiela Lavezziho, letní posily PSG.

Vedení francouzského vicemistra vydrželo do 82. minuty, kdy zaúřadovala dvojice Brazilců Ramires-Piazón. První asistoval, druhý v pádu skóroval.

VIDEO | 1:1 - Piazón

 

Piazón na ploše nahradil robustného forvarda Romelua Lukaka, jenž tentokrát vyšel gólově naprázdno. V předešlém utkání se Seattlem (4:2) se ovšem trefil hned dvakrát.

Chelsea se tak na slavném stadionu baseballistů Yankees rozešla s PSG, které trénuje její bývalý trenér Carlo Ancelotti, smírně 1:1.

"Blues" odehrají na americkém turné ještě dva zápasy, ve středu mají na programu duel s výběrem americké ligy MLS a v sobotu s AC Milán.

John Terry sleduje zákrok brankáře Turnbulla.
John Terry sleduje zákrok brankáře Turnbulla.

Chelsea - Paris SG 1:1 (0:1)
Branky: 29. Nene - 82. Piazón.

Sestava Chelsea: Čech (62. Turnbull) - Hutchinson (62. Chalobah), Cahill (62. Terry), David Luiz (46. Ivanovic), Ferreira (62. Cole) - Mikel (62. McEachran), Lampard (46. Essien) - De Bruyne (46. Marin), Hazard (62. Malouda), Kakuta (46. Ramires) - Lukaku (62. Piazón).

Sestava Paris SG v 1. poločase: Douchez - Jallet, Alex, Sakho, Armand - Bodmer, Clement, Pastore, Nene - Gameiro, Lavezzi.

Sestava Paris SG ve 2. poločase: Douchez - Bisevac, Lagano, Camara, Tiene - Clement, Verratti, Maxwell - Pastore, Hoarau, Luyindula.

VIDEO: Sestřih celého zápasu

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud