20. září 2012 • 18:29

Další průšvih Balotelliho: Po hádce s trenérem byl vyřazen z kádru

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mario Balotelli je nepoučitelný. Opět se pohádal s trenérem Robertem Mancinim, který jej následně z disciplinárních důvodů vyřadil z nominace pro zápas s Realem Madrid (2:3). Duel Ligy mistrů sledoval pouze jako rezervní hráč z tribuny.



Mancini se podle anglického tisku rozzlobil na italského útočníka poté, co "propařil" celou sobotní noc na diskotéce.

Svým svěřencům přitom jasně nakázal, aby před důležitým střetnutím v Lize mistrů regenerovali a odpočinuli si. Balotelli to jako jediný ignoroval.

K hádce mezi trenérem a hráčem mělo dojít v pondělí ráno před odletem do Madridu, během níž Balotelli uslyšel: "Ani se nemusíš převlékat do tréninkové soupravy."

Doma ovšem nezůstal, Mancini chtěl mít "zlobivé dítě" na očích. A tak trval na tom, aby se zbytkem týmu odcestoval do Madridu.

Neúspěšný byl také Manciniho pokus odnaučit Balotelliho kouřit. Italského snajpra chtěl poslat na terapii k hypnotizérovi, který by prý mladému fotbalistovi pomohl. Jenže Balotelli to odmítl a Manciniho zase naštval...

Otázkou je, zda se tím nepřipravil ne o jeden, ale spíš o několik dalších zápasů.

Italský kouč v posledních dnech neřeší "jen" rebela Balotelliho. Hodně co vysvětlovat musel i brankář Joe Hart, který se po utkání s Realem kriticky vyjadřoval na adresu spoluhráčů.

"Pokud smí někdo kritizovat tým, tak jsem to já. Já jsem trenér, ne Joe Hart. Radši by měl stát v brance a chytat," prohlásil Mancini.

Mario Balotelli sleduje zápas s Realem jen z tribuny.Foto EPA

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud