Jonáš Bartoš
1. listopadu 2012 • 01:17

Tři penalty, devět gólů a báječný obrat. Takhle vrací úder Chelsea

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Úžasné, strhující, dechberoucí fotbalové divadlo. Anglické týmy se předhánějí v tom, kdo předvede divákům větší show. Chelsea v utkání Capital One Cupu v obrovském dramatu přehrála Manchester United. Tým Petra Čecha ještě v 93. minutě prohrával 2:3, nakonec postupuje po výhře 5:4. Podívejte se na další úchvatnou bitvu "made by Anglie".



Na Ostrovech se v úterý a ve středu servírovaly prvotřídní fotbalové hody. V utkání Arsenalu s Readingem padlo dvanáct branek (7:5), na Stamford Bridge se o den později třepetal míč v síti devětkrát.

Neuvěřitelné tempo. Góly, šance, prvotřídní akce a stoprocentní nasazení. Fotbalu, který předváděly Chelsea s Manchesterem United, musí tleskat celý fotbalový svět.

Domácí "Blues" třikrát prohrávali. Začátek gólové smršti? Poprvé špatně rozehrává Petr Čech, Romeu ztrácí balon a Giggs načíná gólový účet. Do poločasu srovnává z penalty Luiz, vedení na stranu United zpátky strhává Hernández.

Drama ligového poháru pokračuje i po přestávce, hra nabírá zběsilé tempo. Cahill vyrovnává, Nani záhy odpovídá - Fergusonova parta vede v 59. minutě 3:2.

Chelsea si další úder schovává až do úplného nastavení. Ramires padá ve vápně, sudí neváhá - penalta! Hazard s naprostým klidem srovnává, stadion exploduje - 3:3.

VIDEO: Sestřih neskutečného zápasu ligového poháru Chelsea - Manchester United



Prodloužení už probíhá pod taktovkou mužů v modrém. Sturridge po dalším lahůdkovém zakončení dostává míč počtvrté za Lindegaarda, Chelsea poprvé vede. Drtivé finále obstará rychlý brejk, po akci Hazarda si gólmana vychutnává Ramires.

Manchesteru už nepomůže ani v pořadí třetí penalta zápasu, kterou proměňuje veterán Giggs. Hotovo, rozhodnuto! Tentokrát slaví Chelsea, která dokonale vrací velkému rivalovi nedělní ligovou porážku 2:3.

Ze hřiště ale nemohl jít zklamaný vůbec nikdo - fotbal v takovém balení totiž nemá opravdového poraženého...

Fotbalisté Chelsea se radují z jedné branky do sítě Manchesteru United v utkání anglického poháru
Fotbalisté Chelsea se radují z jedné branky do sítě Manchesteru United v utkání anglického poháru

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud