6. ledna 2013 • 04:56

Chudák Terry. Bere pět milionů týdně, ale auto nemá v pořádku

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stoper Chelsea John Terry to umí rozparádit. Nikoliv však na hřišti. V sestavě Chelsea nebyl kvůli zranění kolena od 11. listopadu loňského roku, ale to mu nebrání, aby si užíval života. Stále totiž bere 170 tisíc liber týdně, tedy víc než pět milionů a tak si užívá luxusu. Třeba jízdy ve Ferrari 458 a klidně u toho porušuje platné předpisy.



Média totiž odhalila, že zkušený stoper jezdí totiž bez potvrzení o zaplacení silniční daně, které má mít každý britský automobil umístěný za předním sklem.

Vůz, který stojí zhruba týdenní plat obránce Chelsea, ale obyčejný smrtelník na něj tedy jen tak nedosáhne, podle novinářů kočíroval Terry rychlostí zhruba 320 kilometrů za hodinu. A to už je pořádný fičák.

Fakt, že Terry nemá v pořádku papíry a hrozí mu tak pokuta, fotbalistu nějak nedusí. Pokud by byl totiž hříšník odhalen, vše by spravila pokuta ve výši 1000 liber a to někdejší opoře Blues přece nemůže zkazit náladu.

John Terry už v sestavě Chelsea nějaký čas kvůli zranění chybí, užívá si tedy alespoň se svým vozem
John Terry už v sestavě Chelsea nějaký čas kvůli zranění chybí, užívá si tedy alespoň se svým vozem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud