30. ledna 2013 • 23:50

Takhle Reading okradl Chelsea o vítězství v 94. minutě

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ztráta koncentrace? Smůla? Nebo něco jiného? Fotbalisté Chelsea v samotném závěru přišli o důležité tři body a na půdě Readingu jen remizovali 2:2. Druhý gól inkasovali – POZOR – v 94. minutě! Podívejte se na celou situaci.



Adam Le Fondre. Tak se jmenuje zkáza londýnské Chelsea. Šestadvacetiletý útočník Readingu naskočil do zápasu po hodině hry. Trvalo mu celkem dvacet minut, než se na hřišti rozkoukal. A pak začal pálit.

Chelsea, která nastoupila bez zraněného gólmana Petra Čecha, vedla o dva góly do 87. minuty, než se "royals" vydařila dokonalá akce, na jejímž konci byl právě Le Fondre.

VIDEO | Gól Readingu v 94. minutě

Byl to moment, který Chelsea naprosto vykolejil. O vítězství se bála. Fotbalistům se klepaly kolena. "Remizovat s Readingem? To by byla ztráta jako hrom!" tweetovali si fanoušci.

A pak to přišlo, běžela čtvrtá minuta nastavení. Gólman Federici nakopl balon do šestnáctky a nezmocnil se ho nikdo z "blues". Po menším zmatku přilétl k Le Fondremu – a ten ho umístil tam, kam měl. 2:2!

Na stadionu Madejski Stadium v tu ránu vypuklo hotové šílenství. Fanoušci skandovali jméno Le Fondreho a manažer Brian McDermott jásal, že nemít ho v týmu, neměl by Reading žádnou šanci na překvapivé vyrovnání.

"Ale s Adamem ta šance žije vždycky," hlásal nadšený kouč.

To jeho protějškovi Rafaelu Benítezovi do smíchu nebylo. Logicky. "85 minut odváděli moji svěřenci skvělou práci. Musíme si zanalyzovat, proč jsme nezvítězili a proč jsme se dopustili takových chyb," řekl po zápase.

VIDEO | Sestřih Reading - Chelsea 2:2

Adam Le Fondre, hrdina Readingu, který se stal zkázou Chelsea.
Adam Le Fondre, hrdina Readingu, který se stal zkázou Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud