14. dubna 2013 • 19:45

Kde mám tu žlutou, divil se slavný sudí v Anglii. Karty zapomněl v šatně!

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle se stává možná v okresním přeboru, ale ve slavné anglické Premier League jde o pořádnou kuriozitu. Rozhodčí Mark Clattenburg na začátku druhého poločasu utkání fotbalistů Readingu s Liverpoolem zjistil, že u sebe nemá žlutou kartu. Na pomoc musel přispěchat čtvrtý sudí.



Rozhodčí Mark Clattenburg je jedním z nejslavnějších rozhodčích v Premier League. V této sezoně se o něm nejvíc mluvilo ve chvíli, kdy ho záložník Jon Obi Mikel z Chelsea obvinil po utkání s Manchesterem United z rasistických urážek. Obvinění se však neprokázalo.

Na rozdíl od této události je sobotní historka jen důvodem k pousmání. V 51. minutě Clattenburg chtěl potrestat za faul žlutou kartou domácího Dannyho Guthrieho. Naštěstí čtvrtý sudí měl náhradní žlutou kartu u sebe, ačkoliv nemohl tušit, že ji bude potřebovat.

Bezbrankový zápas posledního Readingu s Liverpoolem byl chudý nejen na góly. Clattenburg kartami šetřil, i když ji už měl u sebe. Celkem za zápas napomenul jen tři hráče žlutými kartami.

VIDEO | Podívejte se, jak sudí Mark Clattenburg marně hledal žlutou kartu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud