22. dubna 2013 • 09:15

Dva šlágry, osm gólů! Tottenham zničil City, Chelsea přišla o výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru City prohráli v 34. kole anglické ligy na hřišti Tottenhamu 1:3 a na vedoucí Manchester United ztrácejí stále 13 bodů. Jejich městský rival tak může již v pondělí slavit zisk ligového titulu, pokud doma porazí sestupem ohroženou Aston Villu. Chelsea s Petrem Čechem v brance nevyužila příležitosti posunout se v tabulce na třetí místo, když v utkání s Liverpoolem ztratila vedení v šesté minutě nastavení a remizovala 2:2.



Tottenham prohrával již po pěti minutách, když se z voleje teprve podruhé v sezoně prosadil Nasri. Po téměř roce zároveň zaznamenal ligový gól na venkovním hřišti. Naposledy se trefil 22. dubna na hřišti Wolverhamptonu.

"Kohouti" však ve druhém poločase předvedli během sedmi minut dokonalý obrat. Nejprve dostal v 75. minutě ve skluzu míč do branky Dempsey a chvíli nato se křížnou střelou k tyči trefil Jermain Defoe. Skóre uzavřel po rychlém brejku a přesném zakončení Gareth Bale.

Sestřih utkání Tottenham - Manchester City 3:1
Video se připravuje ...

Chelsea šla na Anfield Road do vedení v 26. minutě, kdy se hlavou po rohovém kopu prosadil Oscar. Sedm minut po přestávce pak za Liverpool vyrovnal z malého vápna ranou z voleje Daniel Sturridge. O chvíli později však Luis Suárez zahrál v pokutovém území rukou a Edin Hazard proměnil penaltu.

Suárez však své zaváhání odčinil v samém závěru utkání. I přesto, že rozhodčí signalizoval šestiminutové nastavení, hrálo se i minutu poté a Suárez hlavou uklidil za záda Čecha centr Sturridge. Suárezovi nicméně hrozí postih za incident v druhém poločasu, kdy podle všeho kousnul obránce Chelsea Branislava Ivanoviče do paže.

Sestřih utkání Liverpool - Chelsea 2:2
Video se připravuje ...

Fotbalisté Arsenalu i s Tomášem Rosickým v základní sestavě porazili v anglické lize Fulham 1:0. Rosický se kvůli problémům se zadním stehenním svalem dostal do základní sestavy "Kanonýrů" poprvé od utkání s West Bromwichem (2:1), které před 14 dny rozhodl dvěma góly. Jeho tým hrál na hřišti Fulhamu už od 12. minuty v početní výhodě, poté co byl za ostrý skluz na kotník Mikela Artety vyloučen Steve Sidwell.

Sestřih utkání Fulham - Arsenal 0:1
Video se připravuje ...

V boji o postup do Evropské ligy ztratil Everton, který prohrál 0:1 se Sunderlandem. Soupeř naopak pod impulzivním koučem Paolem Di Caniem vyhrál podruhé za sebou, navíc opět s nulou, a vzdálil se sestupové 18. příčce na šest bodů.

Sestřih utkání Sunderland - Everton 1:0
Video se připravuje ...

Takhle mě kousnul! Branislav Ivanovič ukazuje sudímu Kevinu Friendovi, jak ho Luis Suárez nečekaně atakoval ve víkendovém šlágru Liverpoolu s Chelsea
Takhle mě kousnul! Branislav Ivanovič ukazuje sudímu Kevinu Friendovi, jak ho Luis Suárez nečekaně atakoval ve víkendovém šlágru Liverpoolu s Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud