9. června 2013 • 19:42

Talentovaný Courtois s Čechem bojovat nebude, zůstane v Atlétiku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani v příští sezoně se belgický fotbalový reprezentant Thibaut Courtois nechystá bojovat s Petrem Čechem o místo v brance Chelsea. Jednadvacetiletý gólman má v úmyslu strávit třetí rok po sobě na hostování v Atlétiku Madrid.



"Vrátím se do Atlétika. Tam mám možnosti si udržet místo v základní sestavě v reprezentaci," řekl s výhledem na mistrovství světa v Brazílii, kam má Belgie jako lídr kvalifikační skupiny A nakročeno. "Po další sezoně se uvidí, jestli se přesunu do Londýna," uvedl Courtois.

Chelsea ho získala v roce 2011 z Genku údajně za devět milionů liber a podepsala s ním pětiletou smlouvu. Obratem talentovaného brankáře poslala na hostování do Atlétika, kde se Courtois stal oporou. V uplynulé sezoně získal jako nejmladší hráč v historii ve španělské lize ocenění pro gólmana s nejnižším průměrem obdržených branek.

Atlétiku letos pomohl vyhrát Španělský pohár, loni s ním zvítězil v Evropské lize.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud