13. srpna 2013 • 11:10

Vydra už podepsal West Bromu. Klub mu popřál štěstí v češtině

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo! Fotbalový útočník Matěj Vydra v úterý podepsal roční hostování ve vysněné Premier League a jeho nový klub West Bromwich Albion mu k tomu na svém twitterovém účtu poblahopřál dokonce v češtině.



"WBA dnes podepsal rocni hostovani Mateje Vydry z klubu Udinese. Vitame Mateje v nasem klubu a prejeme mu hodne stesti," vydal WBA na Twitteru milé oznámení v rodném jazyce své nové posily.

"Dlouhé čekání je u konce... Jsem strašně rád, že se týmy dohodly," informuje na svém Twitteru i sám Vydra a přidává snímek z focení pro klubový web.

Dohoda do poslední chvíle drhla na souhlasu italského Udine, kterému Vydra i nadále patří.

"Musím přiznat, že jsem byl nervózní, ale Ondra Chovanec (hráčův agent - pozn. red.) mě uklidňoval, že to dobře dopadne, protože pan Pozzo (majitel Udine) nám dal slovo. A dodržel ho," oddechl si Vydra v rozhovoru pro úterní deník Sport.

West Brom už se na svou posilu hodně těší. "Jsem hodně potěšený, že ho můžeme přivítat v našem klubu," říká na oficiálních stránkách kouč Steve Clarke. "Ve Watfordu měl opravdu skvělý rok a věříme, že má kvality, aby mohl dávat góly i na vyšší úrovni. Snad to ukáže už tenhle rok s námi," dodává manažer.

"Matěje jsme sledovali celou loňskou sezonu. A stejně jako máme výborné zprávy našich skautů, tak máme opravdu vynikající ohlasy z Watfordu, které chválí Matěje jako fotbalistu i člověka," pochvaluje si Clarke.

Dvacítka. Tohle číslo bude Matěj Vydra nosit ve West Bromu
Dvacítka. Tohle číslo bude Matěj Vydra nosit ve West Bromu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud