3. prosince 2013 • 16:20

Lukaku nechce zpátky do Chelsea. O tobě rozhodnu já, zlobí se Mourinho

Autor: jon, bkr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Londýnský klub může ztratit nevybroušený fotbalový diamant. Romalu Lukaku, který momentálně řádí na hostování v Evertonu, nahlas přemýšlí o tom, že by se do Chelsea po sezoně nevrátil. To rázně odmítl José Mourinho. Portugalského kouče navíc slova dvacetiletého ostrostřelce pořádně dopálila. 



Lukaku je v Evertonu velice platným hráčem - nastoupil v devíti utkáních a nastřílel osm gólů. Stejně jako pálil během loňského hostování ve West Bromwich (sedmnáct branek), chytil se i v dalším týmu, kam ho Chelsea odložila.

Belgický supertalent už má neustálého střídání klubů evidentně dost.  Nahlas uvažuje o tom, že by v Evertonu zůstal i další sezonu.

„Myslím, že to není špatný nápad. Pokud se dostaneme do Champions League, jsem jedině pro. Hodně mi chybí evropské poháry. Musím tvrdě pracovat a na konci sezony uvidím, co bude pro mě nejlepší řešení,“ cituje mladého bijce britský Daily Mail.

Tohle tvrzení pořádně naštvalo trenéra Mourinha. Řekl, že budoucnost střeleckého velikána je v jeho rukou a že Lukaku si nemůže sám rozhodnout, kde příští sezonu bude.

Belgický reprezentační kanonýr Romelu Lukaku se tentokrát trefil jen do hlavy soupeře. Zranil Huga Llorise, brankáře TottenhamuFoto ČTK/AP

„Možná, že ve fotbale existuje nové pravidlo, které říká, že když sezona skončí, tak si může každý hráč rozhodnout o své budoucnosti,“ odpověděl na výroky Lukaka trenér Chelsea  Mourinho.

Mnoho fanoušků Chelsea se ptá, proč vlastně Lukaku z Chelsea odešel. Mourinho reagoval tím, že to byla volba samotného Lukaky. „Romelo je mladý kluk, který rád mluví, ale jediná věc, kterou jsem od něj neslyšel, byla, proč vlastně odešel,“ podotkl Mourinho.

Lukaku ale jasně naznačil, že v Evertonu, kde na něm staví ofenzivu, se cítí velmi dobře. Naopak v Chelsea by měl situaci mnohem složitější.

Mourinho točí trojici světových útočníků Torres, Eto’o (tomu po sezoně končí smlouva), Demba Ba. Pokud v nové sezoně zůstanou v týmu všichni tři, místo pro mladého střelce se bude hledat velice obtížně…

Akademie žurnalistiky a nových médií Akademie žurnalistiky a nových médiíFoto RAS

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud