5. ledna 2014 • 19:26

Kladivo udeřilo! Ex-sparťan Bony v poslední minutě vyřadil United

Autor: iSport.cz, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bídná sezona fotbalistů Manchesteru United pokračuje! Svěřenci Davida Moyese vypadli ve třetím kole FA Cupu, když o jejich prohře 1:2 se Swansea rozhodl v 90. minutě nekompromisní hlavičkou bývalý sparťan Bony Wilfried.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Fotbalisté Swansea šli na Old Trafford brzy do vedení, když Routledge po chybě Ferdinanda krásně přeloboval Lindegaarda. Z toho se ale domácí ještě zvládli oklepat a ani ne po pěti minutách bylo vyrovnáno.

Büttner poslal z levé strany pěkný centr na Javiera Hernandéze, který se ve vápně parádně uvolnil a z bezprostřední blízkosti nezaváhal. United vyrovnání vybudilo k ještě větší aktivitě, ale Valencia ani o chvilku později Welbeck neuspěli.

VIDEO | Podívejte se na Wilfriedovu luxusní hlavičku

Tím si však domácí příděl brankových příležitostí zdá se vybrali, jen na konci poločasu chyběly opět Welbeckovi centimetry k tomu, aby uklidil Büttnerův centr do prázdné branky.

Druhý poločas, hlavně jeho závěr pak už patřil prakticky jen Swansea. Tomu napomohl i likvidační zákrok střídajícího Fábia na Caňase, za který viděl po čtyřech minutách na hřišti červenou kartu.

Alex Ferguson s kyselým výrazem sleduje, jak jeho bývalí svěřenci prohráli se Swansea
Alex Ferguson s kyselým výrazem sleduje, jak jeho bývalí svěřenci prohráli se Swansea

Nejdřív Wilfried a pak Guzman ještě neuspěli, v 90. minutě už ale ex-sparťan Bony zamířil přesně - nechytatelnou hlavičkou poslal Swans do čtvrtého kola.

Kalas zůstal jen na lavičce

Fotbalisté Chelsea postoupili do čtvrtého kola FA Cupu. Druholigové Derby County porazili díky trefám Mikela a Oscara ze druhého poločasu 2:0.

V brance Blues chyběl Petr Čech, šanci dostal náhradník Schwarzer. Dalšího Čecha Tomáše Kalase nechal kouč Mourinho sedět jen na lavičce.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Manchester United - Swansea City 1:2
Branky: 16. Hernandéz - 12. Routledge, 90. Wilfried

Derby County - Chelsea 0:2
Branky: 66. Mikel, 71. Oscar

Zápas Derby County - Chelsea jsme sledovali ONLINE zde:

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud