22. března 2014 • 20:52

Rooney dal gól skoro z půlky, Beckhamovi se v hledišti dobře bavili

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bombarďák Wayne Rooney opět udeřil. Kanonýr Manchesteru United v Premier League na půdě West Hamu práskl pravačkou kousek za půlící čárou do míče a ten skončil v síti „kladivářů“. Trefa pobavila i bývalého hráče „rudých ďáblů“ Davida Beckhama a jeho syna Romea, kteří zápas sledovali přímo v hledišti.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 3. • 18:30
West Ham United
West Ham United
0:2
ONLINE
22. března
18:30
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí:

Hosté: 8. Rooney, 33. Rooney

Sestavy

Domácí: Adrián – Demel, Tomkins, Collins, McCartney – Downing, Diamé (58. Jarvis), Nolan (C) (72. Cole), Noble, Taylor (83. Nocerino) – Carroll.

Hosté: de Gea – Rafael, Jones, Carrick, Büttner – Young, Fletcher, Kagawa, Fellaini, Mata (77. Welbeck) – Rooney (C) (77. Hernández).

Náhradníci

Domácí: Jääskeläinen, Reid, Jarvis, Armero, Cole, Cole, Nocerino

Hosté: Lindegaard, Evra, Nani, Cleverley, Januzaj, Hernández, Welbeck

Karty

Domácí: Collins, Taylor

Hosté: Rafael

Rozhodčí

Mason – Bennett, Collin (Jones)

Stadion

Upton Park, London

Manchester United se zvedá. Poté, co zachránil Ligu mistrů, když zazářil Robin van Persie, tak teď pro změnu v Premier League zabral na půdě londýnského West Hamu 2:0. Rooney vstřelil oba góly a ten první byl skutečně parádní. Kousek za půlkou napálil míč a ten skončil v síti. Gólman West Hamu se po něm sápal marně.

VIDEO: Podívejte se, jak Rooney překvapil gólmana West Hamu

V hledišti se dobře bavil bývalý hráč United David Beckham, kterého gól rozesmál. Jeho syn Romeo jen zíral s otevřenou pusou, jak se dělovka Rooneyho snáší do branky.

Kdo ví, zda se mu jeho slavný otec pochlubil, že v roce 1996 dal sám v dresu United gól z ještě větší dálky. Do sítě Wimbledonu se trefil přesně z půlky a byla to taky paráda.

VIDEO: Podívejte se na parádu Davida Beckhama z roku 1996

Brankář West Hamu United Adrian se při utkání s Manchesterem United hodně zlobil, na jedné brance měl ale sám velký podíl.
Brankář West Hamu United Adrian se při utkání s Manchesterem United hodně zlobil, na jedné brance měl ale sám velký podíl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud