2. listopadu 2014 • 12:53

Mourinhův vzkaz fans Chelsea: Hráli jsme na prázdném stadionu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na stadionu Stamford Bridge sledovalo sobotní vítězství fotbalistů Chelsea nad Queen´s Park Rangers 41 486 diváků. Ale trenér domácích José Mourinho si přesto odnesl z londýnského derby zvláštní pocit. „Všichni vědí, jak silný vztah mám k fanouškům a klubu… Je ale pro nás obtížné hrát doma, protože si tu byla nálada jako na prázdném stadionu,“ pustil se do nebývale ostré kritiky vlastních fanoušků.



Davy na tribunách nemusí automaticky znamenat bouřlivou atmosféru. Mourinhovi nejvíc vadilo, jak potichu byli fanoušci na začátku zápasu. „Potom tým také tak hraje – jako když jde o tichý zápas. Díval jsem se kolem sebe a všude bylo prázdno. Ne ale ve smyslu, že by na stadionu nebyli lidé. To pro mě bylo frustrující.“

Chelsea vedla 1:0 po trefě Oscara, ale pak za QPR vyrovnal Charlie Austin. Favorita vysvobodila z trápení až penalta, kterou proměnil čtvrt hodiny před koncem Eden Hazard.

Mourinho byl skutečně po zápase v ráži. Kromě jiného kritizoval také osobu, která měla na stadionu rozsvítit umělé osvětlení. „Ten člověk byl asi ve stejné náladě jako celá návštěva, protože všichni asi spali. 20 minut mu trvalo, než pochopil, že už je tma a mně trvalo půl hodiny, než jsem pochopil, že stadion není prázdný,“ pokračoval kouč vedoucího týmu Premier League v upřímné promluvě. „Až potom, co jsme dali gól jsem si najednou uvědomil: Ty jo, stadion je plný. Super.“

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Queen´s Park Rangers 2:1
Video se připravuje ...

Brazilec Oscar se raduje z gólu do sítě Queen´s Park Rangers
Brazilec Oscar se raduje z gólu do sítě Queen´s Park Rangers

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud