3. února 2015 • 23:00

Manchester United odmítl ostudu v FA Cupu. Cambridge porazil 3:0 a jde dál

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United odmítli připustit ostudu a zvládli odvetný duel 4. kola FA Cupu. Cambridge ze čtvrté anglické ligy porazili na Old Trafford 3:0 a postoupili do osmifinále, kde se potkají s Prestonem. Utkání jsme sledovali ONLINE.



ONLINE Manchester United - Cambridge

MATCH OVERVIEW LEGACY

Před necelými dvěma týdny na hřišti Cambridge United nedokázali dát gól a remizovali 0:0, v úterním opakovaném zápase na Old Trafford už se favorit prosadil třikrát. Vítězství 3:0 zařídili Juan Mata, Marcos Rojo a James Wilson.

"Udělali jsme, co jsme museli," řekl kouč vítězů Louis van Gaal BBC. Jeho týmu i fanouškům ale zatrnulo už v první minutě, když útočník Cambridge Tom Elliott trefil tyč. "Neodehráli jsme moc dobrý zápas, ale proti defenzivnímu soupeři to bývá vždycky těžké. Mohli jsme to udělat líp, s výsledkem jsem však spokojen," dodal trenér.

United jsou nejúspěšnějším klubem nejstarší fotbalové soutěže světa, s jedenácti trofejemi se dělí o prvenství s Arsenalem. Ten coby obhájce prošel do 5. kola už dříve přes druholigový Brighton, jiní favorité Chelsea či Manchester City už v FA Cupu skončili. Příštím soupeřem Manchesteru United bude třetiligový klub Preston, Arsenal narazí na Middlesbrough.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud