4. dubna 2015 • 19:43

Zase hrubka! Čechův konkurent Courtois dostal gól z půlky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Thibaut Courtois nezažívá v Chelsea příjemné dny. Brankář londýnského klubu udělal v duelu se Stoke obrovskou chybu, záložník soupeře Charlie Adam ho nachytal střelou z vlastní poloviny! Favorit kvůli Courtoisově chybě přišel o jednogólové vedení, nakonec ale přece jen zvítězil 2:1.



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 4. • 18:30
Chelsea FC
Chelsea FC
2:1
ONLINE
4. dubna
18:30
Stoke City
Stoke City
Góly

Domácí: 39. E. Hazard, 62. Rémy

Hosté: 44. Adam

Sestavy

Domácí: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta – Matić, Fàbregas – Willian, Oscar (46. D. Costa, 57. Drogba), E. Hazard – Rémy (63. Cuadrado).

Hosté: Begović – Cameron, Shawcross, Wilson, Wollscheid – N'Zonzi, Adam, Whelan, Ireland (78. Crouch) – Diouf (63. Arnautović), Walters.

Náhradníci

Domácí: Čech, Zouma, Luís, Ramires, Cuadrado, Drogba, Costa

Hosté: Butland, Bardsley, Pieters, Muniesa, Arnautović, Sidwell, Crouch

Karty

Domácí: Drogba

Hosté: Whelan, Shawcross, Adam, Wollscheid, Crouch

Rozhodčí

Moss – England, Smart

Stadion

Stamford Bridge, London

Návštěva

41098 diváků

Belgický gólman, jenž vytlačil z postu jedničky Chelsea před sezonou českého brankáře Petra Čecha, dělá v poslední době chyby často. Ta poslední přišla v zápase proti Stoke.

Přestože měl záložník Adam míč pod kontrolou, Courtois byl z branky hodně venku. Tak přesnou střelu ze soupeřovy půlky pochopitelně nečekal, to ovšem nemůže být omluva.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Stoke 2:1
Video se připravuje ...

Courtoisovi spoluhráči ale nakonec chybujícího gólmana podrželi. Díky gólu Loica Rémyho zvítězili nad Stoke 2:1 a výrazně se přiblížili k ligovému titulu.

Fanoušci Chelsea každopádně začínají se svou jedničkou ztrácet trpělivost. V poslední době totiž nejde o první chybu, kterou mladý Courtouis udělal. V minulém kole na hřišti Hullu šel do nesmyslné kličky, míč mu utekl a útočník soupeře s klidem skóroval.

Opět se tak nabízí otázka, zda by se do branky neměl vrátit Petr Čech. Dlouholetá opora londýnského klubu v letošní sezoně nastoupila do pěti zápasů Premier League a ani v jednom neinkasovala.

SESTŘIH Premier League: Hull - Chelsea 2:3
Video se připravuje ...

Brankář Chelsea Thibaut Courtois jen bezmocně klečí v brance. Tuší, že si pořádně zavařil. Dostal totiž gól od Charlieho Adama ze Stoke, který vypálil z vlastní poloviny hřiště.
Brankář Chelsea Thibaut Courtois jen bezmocně klečí v brance. Tuší, že si pořádně zavařil. Dostal totiž gól od Charlieho Adama ze Stoke, který vypálil z vlastní poloviny hřiště.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud