29. listopadu 2015 • 15:30

Další konflikt! Mourinho nepostavil Costu, ten po něm hodil dres

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V týdnu se pořádně pohádali v zápase Ligy mistrů a ani o víkendu si pokoj nedali. Vztah trenéra Chelsea Josého Mourinha a útočníka Diega Costy evidentně není ideální. Portugalský manažer útočníka nepostavil v duelu s Tottenhamem (0:0) a ten mu to v závěru oplatil po svém.



„V Costově šanci jsem od něj vyžadoval určitý pohyb, který prostě neudělal. Zklamalo mě to, tak jsem zareagoval a on taky. V kabině to bylo drsné, ale pak jsme se zulíbali a objali se. Žádný problém,“ vyprávěl Mourinho po úterním zápase na hřišti Tel Avivu.

V dalším utkání to ale na „žádný problém“ nevypadalo. Trenér Chelsea nechal překvapivě útočníka na lavičce náhradníků a na hřiště ho neposlal ani v průběhu zápasu. A to přesto, že stav byl 0:0 a „Blues“ v ofenzivě zrovna nezářili.

VIDEO | Naštvaný Costa hodil po Mourinhovi rozlišovací dres

Když Mourinho dal v závěrečných minutách šanci dvěma mladíkům a Costu opomenul, španělský reprezentant vybuchl. Při cestě na lavičku si sundal rozlišovací dres a po Mourinhovi ho hodil. Přesně ovšem trenéra netrefil a ten si toho tak možná ani nevšiml.

Zpětně se ale Mourinho určitě podívá, video s Costovým gestem hned obletělo internet. A protože přísný kouč si jen tak něco líbit nenechá, čekají možná Costu pod jeho vedením méně příjemné časy.

2509555:gallery:true:true

Costa nedal šanci a hádal se s Mourinhem. Bylo to drsné, přiznal kouč
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud