27. prosince 2015 • 13:43

Čech má PECH! Šanci na rekord mu už podruhé sebral gól kola

Autor: pod, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neměl nárok. Už podruhé za poslední dvě kola. Brankář Arsenalu Petr Čech má smůlu na parádní góly soupeřů, se kterými může jen těžko něco dělat. V 17. kole ho parádním obstřelem překonal Yaya Touré z Manchesteru City, v následujícím zase luxusní šajtlí obránce Cuco Martina ze Southamptonu. Obě rány se vešly do výběru TOP 5 gólů Premier League, poslední trefa reprezentanta Curacaa anketu dokonce ovládla.



"Byl to zápas, kdy nám nic nevycházelo a jim všechno. Když se podíváte na střely v prvním poločase - měli jednu a dali z ní gól," uvedl na klubovém webu Čech, kterého v 19. minutě krásnou střelou z dálky překonal obránce Cuco Martina, debutující v základní sestavě Southamptonu.

Právě střela borce, který se stal prvním reprezentantem Curaccaa, jenž skóroval v Premier League, ovládla tradiční anketu TOP góly Premier League.

2541597:gallery:true:true

"V druhé půli to bylo prakticky stejné. Dvakrát vystřelili a byly z toho góly. Když je soupeř takhle efektivní před brankou, pak se samozřejmě těžko vyhrává," řekl Čech, který po přestávce lovil míč ze sítě po střele Shanea Longa a hlavičce Josého Fontea po rohovém kopu. V nastaveném čase ho ještě jednou překonal Long, který českého brankáře prostřelil mezi nohama.

2541483:gallery:true:true

Petr Čech tak nadále čeká na jubilejní 170. nulu v Premier League, díky které by se stal v tomto ohledu rekordmanem celé soutěže.

Blízko k ní měl v 17. kole, kdy Arsenal vedl 2:0 nad Manchesterem City. Jenže pak se do míče za vápnem opřel Yaya Touré a chytrou střelou nedal Čechovi šanci. I gól záložníka z Pobřeží slonoviny se vešel do ankety TOP 5 gólů Premier League.

2541613:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud