31. července 2016 • 15:36

Vardy poprvé promluvil o přestupu. Proč dal košem Arsenalu?

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanouškům Leicesteru naháněl strach. Miláček příznivců „lišek“ Jamie Vardy měl být údajně velmi blízko k přestupu do Arsenalu. Jenže podle slov samotného útočníka bylo vše docela jinak. „Nešlo o velké rozhodnutí. Bylo to docela snadné, Leicester je místo, kde chci být,“ prozradil pro anglický deník The Sun.



O anglickém útočníkovi se toho letos v létě napsalo mnoho. Vardy měl podle britských médií dokonce v Arsenalu podstoupit zdravotní prohlídku a být velmi blízko k podpisu smlouvy. Ze všeho ale velmi rychle sešlo, Vardy ještě na EURO vyvrátil spekulace a v příští sezoně bude s Leicesterem premiérově bojovat v milionářské Lize mistrů.

A samotný přestup byl dál, než se zdálo. „Byl jsem s Anglií na EURO, nikdo z Arsenalu se mnou nemluvil,“ prozradil střelec. Tato slova zřejmě velmi znepokojí zejména fanoušky Arsenalu, jejichž manažer Arséne Wenger zatím nedokázal přivést žádného z vytoužených útočníků.

Devětadvacetiletý Vardy, který v minulé sezoně dotáhl Leicester 24 brankami až k vítězství v Premier League, se cítí v modrých barvách výtečně. „Vždy jsem říkal, že v Leicesteru jsme jako bráchové,“ připomněl skvělou soudružnost Ranieriho týmu.

Samotný hráč zažil neuvěřitelný příběh. Ještě před lety pracoval v továrně a hrál sedmou nejvyšší soutěž Anglie. Letos zvedl nad hlavu pohár pro vítěze Premier League a byl jednou z ústředních postav Albinou na EURO. „Osobně mám pocit, že v Leicesteru mám hodně nedokončené práce,“ dodal.

Vardy také věří, že kromě Kantého, který odešel do Chelsea, už nikdo z důležitých hráčů „lišky“ neopustí. „Všichni chceme, aby Mahréz zůstal a neodcházel do Arsenalu. Ale je to na něm a na klubu,“ dodal.

TOP 5 gólů sezony v Premier League: Krajule Vardyho dělovka z dálky
Video se připravuje ...

2656545:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud