27. prosince 2016 • 16:16

Na Hazarda to prasklo. Naposledy za Lille hrál opilý, přesto dal hattrick

Autor: iSport.cz, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké tajemství Edena Hazarda, jedné z hvězd lídra anglické ligy, je venku. Do světa ho pustil někdejší parťák současné opory Chelsea z dresu francouzského Lille Rio Mavuba. Podle něj Hazard odehrál poslední zápas před odchodem do Anglie opilý, ani to mu ale nezabránilo v tom, aby vstřelil hattrick do sítě Nancy a Lille slavilo výhru 4:1.



Tomu se říká rozlučka s plnou parádou. Eden Hazard se s angažmá ve francouzském Lille loučil naplno na všech frontách. Nejdřív to s kumpány z týmu rozbalil v barech a restauracích francouzského města, aby všechno završil na trávníku hattrickem. Tehdejší Hazardův týmový kolega Rio Mavuba si médiích rozpovídal o nevšedním zážitku z léta roku 2012.

Hazard, který přispěl jedním gólem ke včerejší výhře Chelsea nad Bournemouthem 3:0, prý šel do posledního zápasu „ještě opilý“ a před utkáním nenaspal ani minutu. Že by se po takové přípravě ploužil po hřišti jako mátoha? Zapomeňte. Naopak, blýskl se hattrickem. A ukázal, jaký talent se v něm skrývá. "A to nehrál ani půl hodiny," žasne ještě dnes Mavuba. "Dívali jsme se po sobě se spoluhráči a věděli jsme - tenhle chlapík je skutečně pašák."

O mladého Belgičana tehdy měly zájem velkokluby – Real Madrid či Manchester United. Vyhrála to ovšem u něj Chelsea jako vítěz Ligy mistrů a na programu dne bylo stěhování na Stamford Bridge do Londýna.

V roce 2012 měl Hazard v Lille po boku i další skvělé fotbalisty – hráli tam Joe Cole, Dimitri Payet a Mathieu Debuchy. Tým skončil v tabulce třetí. Hazard během pětatřiceti ligových mačů nastřílel dvacet branek.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Bournemouth 3:0. Krasojízda pokračuje
Video se připravuje ...

Eden Hazard to umí na hřišti rozbalit. Své o tom vědí i soupeři z Bournemouthu, který v Premier League inkasoval na Stamford Bridge tři branky.
Eden Hazard to umí na hřišti rozbalit. Své o tom vědí i soupeři z Bournemouthu, který v Premier League inkasoval na Stamford Bridge tři branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud