3. ledna 2019 • 14:35

Odchod se nekoná. Özil nikam nepůjde, miluje Arsenal, říká agent

Autor: roc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O budoucnosti záložníka Mesuta Özila je, zdá se, jasno. Ačkoliv se poslední dobou mocně spekulovalo o jeho možném odchodu z Arsenalu, jeho manažer přestup do jiného klubu vyloučil. Ofenzivní středopolař je prý v Londýně pořád spokojený a chce bojovat o místo v sestavě.



Po konci v národním týmu rozloučení s Arsenalem? Ne, německý středopolař Mesut Özil další sbohem nejspíš dávat nebude. Přestože se po vleklých problémech se zády a nedostatečnou herní praxí pod trenérem Unaiem Emerym stále více řešil jeho případný přestup, šikovný fotbalista nakonec s největší pravděpodobností zůstane na Emirates Stadium.

30letý záložník v průběhu této sezony několikrát chyběl v základní jedenáctce, španělský kouč se ale nechal slyšet, že s ním do budoucna nadále počítá a je pro něj pořád důležitým členem kádru. A možná právě tato slova přiměla Özila k tomu, aby v Arsenalu, kde působí od roku 2013, pokračoval.

Jak uvedl hráčův agent Erkut Sogut, jenž mimo jiné zastupuje také Ilkaye Gündogana či Shkodrana Mustafiho, jeho klient se hodlá poprat o místo v základní sestavě a dokázat realizačnímu týmu své kvality.

Odchovanec Schalke má také v plánu dodržet stávající smlouvu. "Mesut loni v lednu podepsal nový kontrakt, protože chce strávit budoucnost v Arsenalu a neuvažuje o žádné změně. Chce tu zůstat do vypršení kontraktu, možná i déle,“ citoval Soguta server goal.com.

„Mesut je stoprocentně spjatý s Arsenalem, miluje jej, sdílí jeho hodnoty a nechce působit nikde jinde. Je odhodlaný nosit tento dres a reprezentovat svůj klub na hřišti i mimo něj. Navíc se v této sezoně stal jedním z kapitánů a má skvělý vztah se spoluhráči a fanoušky. Zůstane v Arsenalu, konec příběhu," uzavřel.

Minimálně pro toto i nadcházející přestupové okno tak světový šampion z roku 2014 zůstane věrný „kanonýrům“. Dokáže se prodrat mezi jedenáctku vyvolených a stane se opět jedním z klíčových mužů?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud