30. ledna 2020 • 20:05

United mají miliardovou posilu! Láska začala při sledování Ronalda

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Bruno Fernandes se stal první zimní posilou fotbalistů Manchesteru United. Podle klubového webu podepsal kontrakt na pět a půl roku s opcí. "Rudí ďáblové" za pětadvacetiletého Portugalce zaplatili Sportingu Lisabon 55 milionů eur (1,39 miliardy korun). Dalších 25 milionů eur pak může Sporting získat na základě Fernandesových výkonů v novém dresu.



„Má láska k Manchesteru United začala při sledování Cristiana Ronalda. Od té doby jsem velkým fanouškem tohoto skvělého klubu. Hrát za něj je neuvěřitelný pocit. Fanouškům slibuju, že pro úspěch a trofeje udělám vše,“ citovaly klubové stránky Fernandese. Kromě něj a Ronalda přivedl anglický celek ze Sportingu v minulosti i Naniho a Marcose Roja.

Devatenáctinásobný reprezentant vstřelil za Sporting 63 branek v 137 soutěžních zápasech. „Jeho statistiky hovoří samy za sebe. Bude to fantastická posila pro náš tým,“ uvedl norský trenér United Ole Gunnar Solskjaer.

Jeho tým je po 24 kolech anglické ligy na pátém místě. V únoru se střetne s Bruggami o postup do osmifinále Evropské ligy.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Manchester United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud