20. října 2021 • 18:25

Souček musel k chirurgovi. Má stehy na rtu, tváři i nad nosem, popsal kouč

Autor: ČTK, krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů West Hamu David Moyes věří, že bude moci do čtvrtečního zápasu Evropské ligy s Gentem počítat i s českým záložníkem Tomášem Součkem. Šestadvacetiletý reprezentant nedohrál poslední ligový duel s Evertonem kvůli zranění v obličeji, podle zkušeného kouče by ale měl být po drobném zákroku a návštěvě plastického chirurga připravený.



„Tomáš je v pořádku,“ citoval Moyese oficiální web londýnského klubu. „Ty různé stehy mu však určitě nebyly příjemné,“ doplnil.

Souček musel z odstoupit z nedělního ligového zápasu na hřišti Evertonu v 79. minutě poté, co mu v nepřehledném souboji nechtěně šlápl na obličej Salomon Rondon. West Ham následně i bez českého záložníka dovedl zápas k vítězství 1:0 a dostal se na sedmé místo v tabulce.

„Druhý den mu pak ještě plastický chirurg přešil ret. Měl tedy stehy na rtu, tváři a nad nosem. Tedy na třech různých místech,“ přiblížil Moyes.

Sám hráč už po zápase na instagramu informoval fanoušky, že je v pořádku. Podle anglického trenéra se pak vyjádřil, že chce do utkání s Gentem nastoupit. „Ano, chce hrát. Je tedy na nás, zda se rozhodneme nechat ho odpočívat, nebo zda ho nasadíme. Nemyslím si, že by ale jeho zranění mělo být důvodem, aby nehrál,“ uvedl Moyes.

„Řekl jsem i Tomášoví, ať se podívá na moje obočí. To také utržilo v mé kariéře středního obránce hodně šrámů. Než se dostane na tuhle úroveň, čeká ho ještě řada dalších stehů,“ žertoval trenér.

West Ham má zatím po dvou zápasech v Evropské lize plný počet šesti bodů a vede skupinu H o tři body před Gentem a Dinamem Záhřeb.

West Ham United Vše o klubu ZDE

Skupina H

Z V R P Skóre B
1. West Ham 6 4 1 1 11:3 13
2. Záhřeb 6 3 1 2 9:6 10
3. Rapid Vídeň 6 2 0 4 4:9 6
4. Genk 6 1 2 3 4:10 5

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud