19. srpna 2023 • 09:50

Součkův parťák: místo přestupu vyšetřování kvůli žlutým kartám

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník West Hamu Lucas Paquetá čelí podezření z porušení pravidel o sázení. Pětadvacetiletého brazilského fotbalistu podle britských médií začala vyšetřovat anglická asociace a mezinárodní federace FIFA. Paquetá kvůli tomu vypadl z nominace na zářijové zápasy kvalifikace mistrovství světa. Navíc byl těsně před uzavřením pozastaven jeho přestup do Manchesteru City za 80 milionů liber (2,3 miliardy korun).



Podle televizní stanice Sky Sports byl klubový spoluhráč Tomáše Součka a Vladimíra Coufala z informací o vyšetřování v šoku a uvedl, že nesázel. List The Guardian napsal, že Paquetá není obviněn ze sázení. Vyšetřování se má týkat žlutých karet, které měl úmyslně obdržet. West Ham ani anglická asociace se zatím nevyjádřily.

Prozatímní trenér brazilských fotbalistů Fernando Diniz v pátek vyřadil Paquetu z nominace na zápasy proti Bolívii a Peru. „Byl na soupisce, moc se mi líbí. Dostal čas na to, aby si to vyřešil,“ řekl kouč novinářům.

Paquetá, který dříve hrál za AC Milán a Lyon, má v národním týmu bilanci 42 zápasů a devět gólů.

V aktuálním brazilském výběru naopak nechybí útočník Neymar, který tento týden přestoupil z Paris St. Germain do saúdskoarabského al-Hilálu.

West Ham United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud