4. ledna 2011 • 15:28

Mancini potvrdil přestup Džeka do ManCity

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup ex-teplického útočníka Edina Džeka do Manchesteru City je dohodnut. Wolfsburg akceptoval nabízenou částku (asi 27 milionů liber) a trenér Steve McClaren se již smířil s jeho odchodem. Definitivnímu stvrzení chybí podpis.



„Mohu prozradit, že máme s Wolfsburgem dohodu, ale více řekneme po zápase s Arsenalem,“ uvedl manažer City Roberto Mancini.

Edin Džeko se raduje z góluFoto Reuters

Problémem mohou být akorát platové podmínky. Džeko údajně požaduje 10 milionů eur, zatímco „citizens“ mu nabízejí o tři miliony méně.

Každopádně všechno spěje ke zdárnému konci. Pokud to klapne, ještě tento týden se Džeko přestěhuje do Anglie.

S odchodem bosenského reprezentanta se smířil i Wolfsburg. „Edinovi přeji, aby se mu dařilo. Pro City je to dobrý nákup, vedle Carlose Téveze bude platným hráčem,“ řekl trenér bundesligového celku Steve McClaren.

Mancini si od Džeka slibuje výrazné posílení ofenzivy. "Džeko je dobrý útočník, chtějí ho týmy z celé Evropy. Ale ještě si pár dní musíme počkat, než se definitivně stane hráčem City," dodal italský kouč.

Přestupní částka se podle anglických médií vyšplhá na 27 milionů liber.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud