23. července 2013 • 16:56

Je Rooney opravdu zraněný? Zahrál si golf blízko areálu Chelsea

Autor: jon, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco hráči Manchesteru United potí dresy na přípravném turné v Asii, údajně zraněný Wayne Rooney trávil víkend na golfu v Londýně. Jako náhodou v areálu, který leží jen 13 kilometrů od tréninkové základny Chelsea v Cobhamu. Sedmadvacetiletý reprezentant tam měl jednat o svém přesunu na Stamford Bridge. Informaci přinesl britský list Daily Star.



Wayne Rooney je neprodejný, nikam nepůjde. Tuhle větu sice dokolečka tvrdí zástupci Manchesteru United, kteří odmítli nabídku ve výši 20 milionů liber právě od Chelsea. Jenže jak vypadá realita? Místo, aby se zabiják s desítkou na zádech připravoval s „rudými ďábly“ v Asii, možná jedná o svém odchodu!

Britský Daily Star přinesl informaci o Rooneyho golfovém víkendu v exkluzivním resortu Queenwood Golf Club v Surrey poblíž Londýna. Luxusní areál leží nedaleko tréninkové základny Chelsea, zahrát si tam chodí i členové týmu José Mourinha.

Kdo není členem klubu, může si zde golf zahrát jen na základě pozvání. Poplatky za členství jsou vyšší než šest milionů korun. Takže je jasné, že pokud by k jednání došlo, nikdo nepovolaný by ho nerušil.

„V sobotu byl spatřen v Grove Hotel v Hertfordshire, v neděli pak odcestoval do Surrey,“ svěřil se zdroj zmíněného britského listu.

Chelsea je sice také v současné době na předsezonním turné po Asii, v klidu ale zpráva vedení klubu z Old Trafford určitě nenechá. Sám hráč události posledních dní pro anglický list odmítl komentovat.

Je ale jasné, že po vyhlášení kouče Moyese, že bude v United jen útočníkem číslo 2, je na klub naštvaný a rád by přestoupil. Teď má doma léčit zranění podkolenní šlachy, jenže klidně šel hrát golf, což spíš nahrává spekulacím, že si chce vytrucovat přestup.

Wayne Rooney vzal nedávno manželku Coleen a vyrazil na Wimbledon. V Londýně by rád hrál i fotbal. Velký zájem o něj má Chelsea, jeho současný zaměstnavatel Manchester United ho ale nechce prodat
Wayne Rooney vzal nedávno manželku Coleen a vyrazil na Wimbledon. V Londýně by rád hrál i fotbal. Velký zájem o něj má Chelsea, jeho současný zaměstnavatel Manchester United ho ale nechce prodat

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud