27. července 2013 • 10:00

Tottenham odmítl 2,5 miliardy a namíchl Balea: Do Realu chci!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je takový nekonečný příběh... Real Madrid moc chce získat Garetha Balea. Tak moc, že za něj teď Tottenhamu nabídl nejvyšší částku, jakou kdy kdo za fotbalistu dostal. Spurs ale téměř 2,5 miliardy odmítli a tím naštvali svého hvězdného záložníka, kterému došla trpělivost a měl vedení klubu jasně oznámit: Já do Realu chci!



Ta suma vyráží dech. 81 milionů liber (asi 2,43 miliardy korun). O milion liber víc, než je dosud rekordní přestupová částka, kterou za Cristiana Ronalda Real vyklopil před čtyřmi lety Manchesteru United.

Podle deníku The Sun ale Tottenham tenhle balík odmítl. A pořádně tím namíchnul svůj zlatý poklad v podobě čtyřiadvacetiletého záložníka Garetha Balea.

„Slíbil jste mi, že pokud se nedostaneme do Ligy mistrů a přijde dobrá nabídka, vyslyšíte ji,“ měl Bale podle španělského listu Marca říct šéfovi Spurs Danielu Levymu.

„Ta nabídka je tu a já chci hrát za Real Madrid. Tak dodržte své slovo a jednejte,“ vyslal mu jasný vzkaz, že svou budoucnost vidí jinde, než na White Hart Lane.

Gareth Bale je momentálně nejcennějším fotbalovým zbožím světa. Pokud Real Madrid dotáhne do cíle svou snahu o jeho získání z Tottenhamu, překoná světový rekord. Vysázet by za hráče musel zhruba 2,5 miliardy korun
Gareth Bale je momentálně nejcennějším fotbalovým zbožím světa. Pokud Real Madrid dotáhne do cíle svou snahu o jeho získání z Tottenhamu, překoná světový rekord. Vysázet by za hráče musel zhruba 2,5 miliardy korun

Baleovy vztahy s vedením Tottenhamu jsou napjatější tím víc, jak Real šponuje svou nabídku za služby velšského kouzelníka. Ten chyběl v prvním zápase turné Spurs po Dálném východě.

Podle manažera Villase-Boase má zraněné hýžďové svaly, nicméně Baleovi přátelé tvrdí, že byl připravený hrát. Portugalský kouč také promluvil o jednáních o Baleově nové smlouvě s Tottenhamem: ta prý „probíhají“.

Jak tahle fotbalová telenovela skončí?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud