4. listopadu 2012 • 18:31

VIDEO: Ibrahimovic zkoušel na hřišti kung-fu. Uviděl červenou kartu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhlášený kanonýr Paris St. Germain zapomněl na fotbal a předvedl kousek ve stylu kung-fu. Zlatan Ibrahimovič za faul na brankáře St. Etienne uviděl červenou kartu.



Právě Ibrahimovičův zákrok se výrazně podepsal na první porážce lídra francouzské ligy v sezoně. Švédský útočník se dvacet minut před koncem zápasu pokoušel obejít hostujícího obránce, ale s důrazem to pořádně přehnal.

Vybíhající brankář Stephane Ruffier se po tvrdém střetu s jeho vystrčenou nohou skácel na zem a rozhodčí příliš neváhal. Ukázal nejlepšímu střelci Ligue 1 červenou kartu.

Domácí favorit v tu chvíli prohrával 0:1 a vedení se mu tři minuty po odchodu Ibrahimovice z hřiště podařilo navýšit. Snížení Hoaraua přišlo až dvě minuty před koncem utkání – oslabené St. Germain už ztrátu vymazat nedokázalo.

Po zápase se Ibrahimoviče zastal trenér PSG Carlo Ancelotti. „Vyloučení si nezasloužil, protože sledoval míč a nikoliv brankáře,“ obhajoval italský kouč svoji největší hvězdu. Jak Ibrahimovič reagoval v šatně? „Pochopitelně mu nebylo do řeči. Náš problém přišel už před vyloučením. Nestačili jsme soupeři v rychlosti,“ odmítl Ancelotti svalovat vinu na švédského reprezentanta.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud