4. března 2013 • 09:01

KŘUP! Noha visela na provázku, hororový faul šokoval Francii

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, tohle není pro slabé povahy! Francie dala světu míčové kouzelníky Platiniho a Zidaneho, tentokrát si však fotbaloví fanoušci budou pamatovat jiná jména – ta Jérémyho Clementa a Valentina Eysserica. Hlavních účastníků hororové epizody sobotního zápasu Saint-Étienne a Nice.



A cenu za nejhorší faul 2013 už po pár týdnech nového roku získává... Valentin Eysseric z Nice! Teprve dvacetiletý záložník se postaral o neuvěřitelně nefotbalovou vložku v sobotním utkání Ligue 1 na hřišti Saint-Étienne.

Domácí brzy vedli 1:0, to však zřejmě záložník hrající v Nice na hostování z Monaka neunesl a už v polovině první pětačtyřicetiminutovky nastartoval k bezesporu nejbrutálnějšímu zákroku v této sezoně francouzské ligy.

VIDEO: Kostilam Eysseric ničí soupeře. Doslova

Pořádně si naskočit, dvě kopačky vystrčit – a soupeři zlomit nohu. Přesně tohoto hororového scénáře se Eysseric držel, nechtěnou hlavní roli vyfasoval nešťastník Jérémy Clément.

Červená karta na sebe nenechala dlouho čekat, nezdá se však dostatečným trestem. Víc než kdy jindy platí slovní spojení o faulu na kriminál, Eysseric totiž Clémentovi zlomil holenní i lýtkovou kost!

Clémentovi spoluhráči ze Saint-Étienne svého parťáka alespoň na hřišti pomstili. Nepotřebovali k tomu násilnické metody, vystačili si s těmi fotbalovými a oslabené Nice rozstříleli 4:0. V tabulce jsou tak čtvrtí s dvoubodovým náskokem právě na svého sobotního soupeře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud